Dit MOET je weten over presentatrice Eva Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De in Amerika geboren presentatrice en journaliste Eva Jinek verhuisde op haar elfde naar Nederland. Haar Tsjechische ouders wilden dat zij en haar broer in Europa zouden opgroeien. Vele jaren later, in 2008, verscheen Jinek voor het eerst op tv, als presentator van het NOS Journaal op 3. Maar hoe is Eva áchter de schermen? Met deze opvallende weetjes over het privéleven van de presentatrice leer je haar nog beter kennen!

De veelbesproken relaties van Eva Jinek

De relatie van Eva Jinek zijn uitgebreid in het nieuws geweest, maar om je geheugen nog even op te frissen nemen we haar meest besproken relaties met je door. De presentatrice had van 2010 tot 2012 een relatie met de bekendste advocaat van Nederland, Bram Moszkowicz. Bram is 18 jaar ouder dan Eva, die toen pas 34 jaar oud was. Eén jaar later kreeg de blondine een relatie met de bekendste Bioloog van Nederland, Freek Vonk. Het stel leerde elkaar kennen toen Freek te gast was in Eva’s talkshow. De ‘Vonk’ sloeg over tijdens die uitzending. Van begin 2013 tot mei 2015 had het stel een relatie maar uiteindelijk bleek dat Eva zich niet helemaal thuis voelde in de dierentuin van Freek. Toen Freek tijdens de internationale kattendag aanschoof bij zijn ex Eva werd de scherpe presentatrice tóch nog even van haar stuk gebracht.

Lees ook Dit MOET je weten over zangeres Emma Heesters

 

Zoon Pax van der Voorn

In september 2018 is Eva bevallen van haar zoon Pax Valentijn, de presentatrice maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. Jinek omschrijft de geboorte van haar zoon als “het beste dat ons kon overkomen”. Ze kreeg haar zoon samen met productieleider Dexter van der Voorn. In een eerder interview zei Jinek dat ze altijd een hekel heeft gehad aan vragen over haar kinderwens. Ze vond dat er te gemakkelijk naar gevraagd werd, terwijl zoiets heel persoonlijk is.

Eva is stiekem getrouwd met huidige man Dexter

Eva is tegenwoordig samen met haar man Dexter. Het stel heeft elkaar leren kennen tijdens de opnames van De Verenigde Staten van Eva, waar Dexter de producer van was en dus met haar meereisde. Na de opnames van het programma ontwikkelde de relatie zich vrij snel. Maar van een grote bruiloft zoals we dat gewend zijn van de meeste BN’ers, daar was bij Eva geen sprake van. Ze zijn stilletjes getrouwd en misschien was de reden ook wel het nieuwe huis van het koppel, een half vrijstaande villa waar het stel een hypotheek op heeft van maar liefst 2 miljoen euro.

Eva Jinek plaatst bewuste foto’s op Instagram

Ondanks dat er periodes zijn waarin we dagelijks kunnen genieten van de vlijmscherpe presentatrice, is de blondine op Instagram wat meer terughoudend. Op haar Insta gaat Jinek in op het gebruik van social media rondom haar zoontje. “Dat hij nou zo’n gekke moeder heeft die op tv wil zijn, daar kan hij niets aan doen”, vervolgt ze in het filmpje. “Maar dan kan ‘ie zelf kiezen of iedereen zijn gezicht ziet.” aldus Eva. Op de Instagram van Jinek staan vooral foto’s waarin we haar in actie zien als scherpe presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!