Dit loopt Max Verstappen mis: Kelly Piquet showt haar extreem fitte lijf tijdens boottochtje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet gaat weer een keer alleen op stap. En dit is wat Max verstappen allemaal moet missen tijdens die tocht. 

Terwijl Max Verstappen zich voorbereidt op zijn volgende races, wat ook belangrijk is, geniet zijn vriendin Kelly Piquet van een ontspannend boottochtje met familie. En alsof dat nog niet genoeg was, deelt Kelly een paar jaloersmakende kiekjes die Max doen realiseren wat hij dit weekend moet missen.

Een boottochtje om van te smullen met Kelly Piquet

Kelly Piquet is zeer geliefd  haar prachtige looks en fitte lijf, en ze deelde recent een reeks foto’s van haar leuke boottochtje. De beelden tonen haar in topvorm terwijl ze geniet van de zon en het water. Met een stralende glimlach en een indrukwekkend figuur trekt ze alle aandacht naar zich toe. En dat is natuurlijk iets wat je als fan van deze mooie brunette gezien moet hebben. De foto’s van Kelly zien er bijzonder goed uit. Om het nog een beetje pikanter te maken, post Kelly ook een verleidelijke foto vanuit de badkamer. Deze kiekjes laten haar volgers (en Max) zien wat hij dit weekend moet missen. Bekijk de foto’s snel hier!

Dit is wat Max Verstappen moet missen

Voor Max is het ongetwijfeld een gemengde ervaring. Enerzijds de spanning en het enthousiasme van het racen, anderzijds de gemiste momenten met Kelly. De foto’s die Kelly deelt, maken het hem niet makkelijk. Want de coureur mist toch echt wel wat hele mooie momenten met zijn vriendin. Maar goed, voor Max gaat het racen natuurlijk boven alles. En hij beleeft gelukkig nog voldoende andere avonturen met Kelly.

Meer zien van Kelly Piquet, kijk dan op Instagram

Als je nou nog meer van Kelly Piquet wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft het mooie model nog veel meer leuke foto’s klaar staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!