Dit is waarom Roxane Knetemann ineens minder vaak bij Vandaag Inside zit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Spotify

Waarom zien we Roxane Knetemann tegenwoordig bijna nooit meer bij Vandaag Inside? Tina Nijkamp kan het uitleggen…

Inzicht in afwezigheid Roxane Knetemann bij VI

In haar podcast Tina’s TV beantwoordde Tina Nijkamp de kijkersvraag: ‘waarom zien we Roxane Knetemann ineens niet zo vaak meer bij VI?’

Hierop informeert Tina Nijkamp: ”We wachten het af maar, Roxane Knetemann, ik denk niet echt dat zij gecanceld is ofzo. Helemaal niet. Ik denk dat dit met het nieuwe seizoen te maken had. Dat klopt, Roxane Knetemann zien we nu eventjes niet zo vaak meer bij VI. Maar vorige week of 2 weken geleden was ze er toch nog weer eventjes. Dat heeft te maken met het nieuwe seizoen.” In de winter is Roxanes aanwezigheid niet zo vaak nodig, aangezien er in deze tijd weinig gebeurt in de wielerwereld. Daarom is ze de laatste maanden niet vaak bij VI geweest. Dat verklaart een hoop!

Verder zegt Tina: ”Het nieuwe seizoen gaat nu weer van start zo’n beetje en dan zullen we haar heus weer veel zien bij VI. En ook bij de Oranjezomer en natuurlijk bij de nieuwe de talkshow van Hélène. Zondag bij de Oranjes zal ze ook zeker aanschuiven.” Hélène Hendriks gaat een nieuwe talkshow presenteren, genaamd Oranjezondag, die vanaf maart elke zondagavond te zien is. Daar gaat ze ongetwijfeld haar VI-vriendinnen ook regelmatig uitnodigen.

Roxane Knetemann

Tina Nijkamp hint naar nieuw project van Roxane Knetemann

In dezelfde podcastaflevering laat Tina Nijkamp weten dat de voormalig wielrenster mogelijk gaat verschijnen in een nieuw project op tv. Het staat al vast dat Roxane het druk had met iets anders. Tina zegt hierover:

“Het klopt dat ze even in de winter nog eventjes wat minder vaak te zien is. Ze zei ook, en dat kan ook een hele goede reden zijn, dat ze met iets heel anders druk was geweest. En ik vermoed eigenlijk dat ze of wel ook een tv programma gaat presenteren. Of wel als kandidaat in een tv programma te zien zal zijn. Een soort Wie is de Mol? of een ander reality adventure-achtig programma. Het zou me niet verbazen want dat zei ze zelf bij VI.”

Roxane Knetemann zal in ieder geval weer vaker te zien zijn dus. Ook bestaat de kans dat ze een programma gaat presenteren, of bijvoorbeeld zelf meedoet aan een programma zoals Wie is de Mol? of Expeditie Robinson. Daar zou de topfitte blondine niet misstaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...