Dit is waarom GTST-actrice Gigi Ravelli nooit meer een Instagram foto post

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Gigi Ravelli lijkt na haar exit bij Goede Tijden, Slechte Tijden van de aardbodem verdwenen te zijn. Waarom laat de actrice ons niks via Instagram weten over haar luxe leventje met haar man miljonair Roger Hodenius?

In GTST was Lorena Gonzales, gespeeld door Gigi Ravelli, een zeer aanwezig karakter. Tot haar personage in 2014 plots uit de soapserie vertrok. Niet alleen haar personage ging ‘off the radar’, maar ook van Gigi Ravelli zelf hoorden we niks meer. En dat terwijl Gigi wel aangaf dat ze het leuk vond om het vervelende karakter Lorena te spelen. Bovendien zorgde Gigi’s rol in GTST uiteindelijk voor meer successen op de Nederlandse tv. Zo speelde ze in verschillende films en deed ze mee aan spelprogramma’s. De carrière van Gigi Ravelli begon steeds interessanter te worden, maar blijkbaar hechtte ze daar zelf niet veel waarde aan. Het luxe leventje met haar destijds nieuwe vriend Roger Hodenius sprak de actrice meer aan. Zelfs met succesvolle films Verliefd op Ibiza en Hartenstraat op Ravelli’s CV kon haar acteer carrière niet tegen een huis aan de Prinsengracht op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door giravelli (@giravelli)

Problemen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden

Voorafgaand aan het vertrek van Gigi Ravelli bij GTST vond er een incident plaats met acteur Leo Alkemade. In 2014 speelde hij de rol van een flirt van Gigi’s personage, genaamd Hugo van der Laan. Toen Gigi hoorde dat ze een pikante scene moest opnemen met Leo Alkemade weigerde ze stellig. De actrice liet duidelijk weten dat ze daar geen zin in had en nam daarbij een houding aan die voor spanning op de set zorgde. Uiteindelijk is de scene uit het script geschrapt en niet veel later vertrok Ravelli uit GTST.

Lees ook: Hoe is het nu met actrice Gigi Ravelli?

De échte reden achter Gigi Ravelli’s GTST exit

Het is geen toeval dat Lorena Gonzales het fictieve dorp Meerdijk in GTST verlaat terwijl Gigi Ravelli uit de spotlights van de mediawereld verdwijnt. Haar vertrek kwam plots, maar had wel een goede reden. De actrice heeft namelijk sinds 2013 een relatie met miljonair Roger Hodenius. Met een geschat vermogen van 335 miljoen euro blijft de miljonair liever buiten de aandacht van media. Zelf is hij dus altijd buiten de media gebleven omdat hij bang is dat dat aandacht wekt van verkeerde types die uit zijn op zijn geld. Een vriendin die speelt in de meest bekende soapserie van Nederland past natuurlijk niet goed in dat plaatje. Gigi was zo verliefd dat ze een jaar later besloot om afstand te nemen van de media. Ze stopte eind 2014 met Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook bij andere programma’s die ze presenteerde was ze ineens niet meer te zien.

Doodse stilte op de Instagram van Gigi Ravelli

Om dezelfde reden als haar GTST exit deelt Gigi Ravelli geen foto’s meer op Instagram. 2013 is het laatste jaar waarin de actrice nog écht actief was op Social Media. Een foto van de zonsondergang was dan ook de ondergang van haar Instagrampagina. In 2018 deelde Gigi nog één video. Het lijkt om een advertentie te gaan, maar met een steenrijke man is dat een onnodige actie. Misschien dat de actrice het leven in de spotlight toch mist…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door giravelli (@giravelli)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Foto: Schaatsster Antoinette de Jong hint met open jasje naar pikante carrièreswitch

Antoinette de Jong is nog op het toppunt van haar schaatscarrière maar toch lijkt ze nu te twijfelen om een totaal andere weg in te slaan. Het is zelfs een erg pinkante carrière switch.