Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

De Oranjezomer is weer van start gegaan en Hélène Hendriks is weer de presentatrice voor het programma en heeft een enorm goede start gemaakt! Waarom juist dit programma hoger scoort dan haar andere talkshow De Oranjezondag? Tina Nijkamp heeft het antwoord…

Hélène Hendriks begint goed met de Oranjezomer

Hélène Hendriks heeft haar eerste aflevering van de Oranjezomer gepresenteerd. En het was een grote hit! Bekende kijkcijferexpert Tina Nijkamp vertelt ons alles over de eerste uitzending en laat weten waarom het zo’n groot succes was.

Tina laat weten dat de Oranjezomer vorig jaar startte met 713.000 kijkers en de Oranjewinter met 905.000 kijkers, maar de Oranjezomer begon nu met maar liefst 983.000 kijkers! Een nieuw record voor Hélène Hendriks dus. En dat is zeker een goed begin. Volgens Tina geeft dit aan dat het een mooie zomer zal worden voor de blonde presentatrice.

het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks

Het geheim achter het kijkcijferrecord bij de Oranjezomer

We kunnen zien dat Hélène Hendriks eindelijk een grote verandering heeft doorgevoerd ten opzichte van haar vorige talkshow De Oranjezondag. Tina Nijkamp hamerde al weken op het feit dat het decor en de setting van die talkshow de kijkcijfers niet zouden helpen. Bij het begin van De Oranjezomer, het programma dat tijdens de zomerstop Vandaag Inside vervangt, lijkt er zeker iets gedaan te zijn met die kritiek van onder andere Tina Nijkamp. We zien namelijk dat de ronde tafel van De Oranjezondag vervangen is door een ovale tafel! Dit zorgt ervoor dat je veel duidelijker kunt zien wie in het gesprek de leiding neemt. Ook zijn alle plantenbakken, die volgens Nijkamp storend en rommelig oogden, uit de studio gehaald. Het geheim achter hogere kijkcijfers is dus slim en snel opgelost zo! Het is natuurlijk niet zo dat Hélène nu op haar lauweren kan rusten; er wordt nog wél van haar verwacht dat ze dagelijks een leuke show neerzet. Voor alleen die ovalen tafel en plantloze studio blijven de kijkers écht niet hangen natuurlijk!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer

Meer zien van Hélène Hendriks

Wil je nou meer zien van Hélène Hendriks en De Oranjezomer? Kijk dan even op de Instagram van Hélène. Hier plaatst ze alleen bijna nooit iets, alleen als er iets heel belangrijks of interessants is wat ze moet melden. Toch is het het zeker waard om te bekijken wat ze tot nu toe heeft geplaatst, er staan veel leuke momenten op het kanaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!