Dit is de reden waarom Neymar rood pakte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zou de eerste keer in vijf jaar zijn dat Neymar – topspelers van het Franse Paris Saint-Germain (PSG) – geen carnaval ging vieren in zijn thuisland. Via Instagram vertelde hij niet te gaan, omdat hij enige controverse wilde voorkomen. Maar kennelijk is er voor Neymar tóch wel een reden om alsnog te gaan feestvieren!

Tot nu toe heeft Neymar elk jaar een goed excuus om zo rond het tijdstip van carnaval het thuisfront op te zoeken en het feest daardoor niet te missen. Toen hij nog bij FC Barcelona speelde, was hij geschorst. Daarna heeft hij ook bij PSG het voor elkaar gekregen om elk jaar wanneer carnaval om de hoek staat, op miraculeuze wijze een blessure te krijgen. Dus, dit jaar hoefde niemand te verwachten dat er iets ging gebeuren. Toch?

Goeie polonaise joh

Neymar was fit en hij vertelde dat hij niet naar carnaval zou gaan. Niets aan het handje zou je zeggen. Afgelopen zondag werd het echter even spannend, omdat Neymar een gele print pakte. Toen de wedstrijd bijna ten einde was, stond PSG 4-3 voor en zag alles er rooskleurig uit.

Tóch toverde Neymar een spreekwoordelijke joker uit zijn rechterzak in de allerlaatste minuut van de wedstrijd. Hij vond het namelijk nodig om nog even een flinke bodycheck te geven aan zijn tegenstander, waarop de scheidsrechter reageerde met opnieuw een gele kaart uit zijn broekzak. Rood dus!

(Lees verder onder de afbeelding)

Carnaval met Rafaella

Door de rode kaart is Neymar de volgende wedstrijd van PSG geschorst. Dat betekent dus dat de Braziliaanse sterspeler het wéér voor elkaar heeft gekregen om er tijdens carnaval tussenuit te kunnen piepen. Of hij het ook écht gaat doen, is maar de vraag. Zijn zusje Rafaella zal het vast en zeker leuk vinden als haar rijke voetbalbroertje zijn centjes even meeneemt naar Rio de Janeiro om vervolgens al haar drankjes te kunnen betalen.

Met Rafaella’s vijf miljoen volgers op Instagram zal ze misschien ook wel haar eigen boontjes kunnen doppen. Tegenwoordig hoef je namelijk helemaal niet meer te werken om geld te verdienen, je kunt gewoon wat leuke en opwindende foto’s delen via social media en alles wat bronstig is zal je gaan volgen. Je zou het ‘Gaby Blaaseren’ kunnen noemen.

Ach, wat maakt het ook uit. Inmiddels is duidelijk waarom Neymar elk jaar met een goede smoes komt. Iedereen wilt wel zo’n zusje om carnaval mee te vieren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rafaela (@rafaella) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rafaela (@rafaella) op

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten