Disney+ komt eerst naar Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Captain Marvel Brie Larson Disney Plus Avengers

De allernieuwste Star Wars, Marvel-films en meer voor een prikkie op je tv! En wij mogen er vóór de rest van de wereld mee aan de slag!

Als een deal té mooi om waar te zijn lijkt, dan is ie dat meestal ook. Het is alleen verdomd lastig om negatieve puntjes bij de gloednieuwe ‘streaming service’ Disney+ aan te wijzen! Gisteren werden alle plannen op een groot podium uit de doeken gedaan. Conclusie: €6,99 per maand voor álle Disney, Marvel, Star Wars, Pixar en National Geographic- series, films en programma’s -volledig in HD/4k, zonder bijbetalen. Klinkt goed, toch? Op 12 november mag Nederland, samen met Amerika en Canada als eerste aan de slag met deze nieuwe service.

Aanbod is koning

Uiteindelijk gaat het allemaal van het aanbod afhangen. Netflix heeft zó ongelooflijk veel films en series in handen, dat het bijna gekkenwerk lijkt om met ze te concurreren. Tenzij je Disney bent natuurlijk. Want Disney is al lang niet meer ‘slechts’ een kinderfilmstudio. Mickey Mouse is inmiddels de baas van vrijwel alle grote entertainment-franchises. Ze hebben hun meest populaire films en series inmiddels al van Netflix afgehaald. Blijven zij over een tijdje zitten met kwantiteit in middelmaat, terwijl Disney+ kwaliteit biedt? Zolang we ons maar niet verplicht voelen om bij allebei een abonnement te nemen…

Streaming Service-moeheid

Voor de prijzen is het natuurlijk lekker dat er zo veel verschillende streaming services als bijvoorbeeld Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime bestaan. Ze proberen met elkaar te concurreren, wat dus betekent dat Disney+ nu met zo’n scherpe prijs moet komen om de kijker te overtuigen. Omdat veel van bovenstaande diensten niet in Nederland beschikbaar zijn is de keus voor ons iets makkelijker: blijven we bij Netflix, waar we €13,99 betalen voor Ultra HD-beelden, of stappen we over naar Disney+, die de helft goedkoper zijn?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong!