Dirt Kuyt verwent nieuwe vriendin Kate Ruinemans met peperduur cadeau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dirk Kuyt heeft een verrassing van meer dan een miljoen in petto voor zijn jonge blaadje…

Dirk Kuyt heeft sinds vorig jaar niet alleen een gloednieuw uiterlijk, maar ook een gloednieuwe vriendin! Hij vond het daarom tijd om zijn nieuwe liefde een peperduur cadeau te schenken. De voormalig profvoetballer is twee jaar geleden gescheiden van zijn toenmalige vrouw, Gertrude van Vuuren. De twee waren 17 jaar lang getrouwd, en leken zielsgelukkig. Maar niet is wat het lijkt, want de twee kwamen toch in een scheiding terecht. Al gauw na de breuk vond Dirk zijn nieuwe liefde, Kate Ruinemans. En deze 31-jarige blondine heeft onlangs een wel heel peperduur cadeau in ontvangst mogen nemen…

Kate Ruinemans ontvangt peperduur cadeau

Ondanks dat de twee 10 jaar verschillen van leeftijd, weerhoudt dat ze niet om samen te gaan wonen. Onlangs kocht Dirk Kuyt een grote villa van anderhalf miljoen euro in Noordwijk. Nu heeft hij dus samen met zijn vriendin Kate Ruinemans besloten om samen te gaan wonen in dit peperdure huis. Geen misselijke upgrade dus voor Kate Ruinemans. De blondine heeft het zeker getroffen met zo’n man, want wonen in een villa van anderhalf miljoen euro is voor niemand een straf. Een bron vertelt aan Story dat de twee sinds kort samenwonen, en Kates huurappartement in Amsterdam enkele weken geleden heeft opgezegd.

Dirk Kuyt ziet zoon schitteren op voetbalveld

Onlangs deelde Dirk Kuyt een video op Instagram. Hierop was te zien hoe zijn zoon op prachtige wijze een penalty in het net van het goal wist te schieten. We hebben hier te maken met een zoon die zijn vader achterna wilt gaan. Gaat dat hem lukken? In ieder geval maakt het Dirk niet uit. Hij is ontzettend trots op zijn zoon en dat is te zien. Niets maakt de voormalig profvoetballer gelukkiger dan zijn zoon te zien voetballen. “Geknokt en gevochten 2x gescoord en mooie assist gegeven maar helaas 4-3 verloren . Trots op jou en de boys“. Duidelijk dus, dat Dirk Kuyt het prachtig vindt om te zien hoe zijn zoon hem achterna gaat. Zien we hem later terug op de grote velden?

Dirk Kuyt blikt terug op mega-succes Feyenoord

Onlangs deelde Dirk Kuyt een opvallend bericht via Instagram. De voormalig profvoetballer deelde een video van hij die in zijn laatste seizoen scoort, tijdens de kampioenswedstrijd van Feyenoord. Deze wedstrijd was tegen Heracles in de Kuip. Het stadion stond helemaal blauw van de rook en zat helemaal vol, de sfeer was onwerkelijk. Dirk wist in de eerste 40 seconden al te scoren, en daarmee Feyenoord op 1-0 voorsprong te zetten. De hele Kuip ging uit zijn dak, en het was één van de meest luide ‘publiekskreet’ aller tijden. Kuyt blikt via Instagram terug op dit moment; “Een moment van stilte zegt soms meer dan 1000 woorden 🙏 Wat een dag!” Voor elke Rotterdammer was dit dus een dag om nooit meer te vergeten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.