Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar… (Beeld: Ziggo Sport / Weekend)

Terwijl de VAR al weken bezig om te bepalen of Dirk Kuyt (40) nou wel of niet vreemdgegaan is toen hij nog getrouwd was met zijn ex Gertrude Kuyt gaat het gewone leven door! De zon schijnt en Dirk Kuyt heeft geen zin om voor eeuwig stiekempjes naar zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans (29) te gaan. Ze werden voor het eerst samen buiten gespot, dus mag je concluderen dat het nu ook voor de buitenwereld officieel is: Dirk Kuyt doet het met Kate Ruinemans. Sorry Gertrude!

Lees ook: De nieuwe vriendin van Dirk Kuyt is bekend

‘Dirk Kuyt had stiekem nieuwe liefde’

Dirk Kuyt heeft het lang geheim kunnen houden, maar inmiddels is zijn relatie met Kate Ruinemans dankzij de roddelbladen publiek eigendom. Zijn management wilde weinig loslaten over het huwelijk van Dirk en zweeg al helemaal over eventueel transfernieuws op relatievlak. Nu begint de situatie toch aardig onhoudbaar te worden voor de twee tortelduifjes. Toen er gesuggereerd werd dat Dirk Kuyt een lange tijd vreemdging met Kate Ruinemans toen hij nog getrouwd was met Gertrude Kuyt greep de Ziggo Sport-analist in: “Ik heb Gertrude NIET bedrogen,” staat er met koeienletters in Weekend.

De ex-voetballer zou maandenlang in het geheim naar Amsterdam gegaan zijn en daar met zijn creditcard gezwaaid hebben. Volgens eerdere berichtgeving vond een geschokte Gertrude later de rekeningen terug, waarna de bom dus barstte.

Dirk Kuyt en Kate Ruinemans werden niet ‘betrapt’

Werd Dirk echt op heterdaad betrapt door zijn vrouw? Welnee! Het verhaal is nu dat Dirk en Gertrude al een tijdje uit elkaar waren en Dirk op deze manier netjes en buiten beeld alvast met z’n nieuwe vriendin bezig kon zijn zonder dat hun kinderen er last van zouden krijgen door roddelverhalen als hierboven. Da’s dus bijna gelukt. Gevalletje binnenkant paal eruit.

Wie is Kate Ruinemans, de vriendin van Dirk Kuyt?

Kate Ruinemans is geen onbekende voor Dirk Kuyt en ook niet voor Gertrude Kuyt. Kate werkte een paar jaar geleden als evenementen- en projectmanager samen met de Dirk Kuyt Foundation. Of er toen al een vonk oversloeg is niet bekend, maar we snappen goed dat Dirkie uiteindelijk viel voor de charmes van deze 11 jaar jongere blondine! Hoewel Kate inmiddels als producer voor zichzelf begonnen is, zat ze niet altijd in de organisatie-business. In 2009 deed Kate Ruinemans mee aan de verkiezingen voor Miss Overijssel. Zijn daar beelden van? Jazeker! RTV Oost deed destijds verslag van dit spektakel, en sprak toen ook met het 18-jarige model:

Dirk Kuyt beleeft tweede jeugd

Net als veel van zijn collega’s heeft Dirk Kuyt dus op een bepaalde manier toch ’n model aan de haak geslagen! Dat zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans niet alleen binnen haar vak van regelen houdt werd meteen duidelijk toen Dirk Kuyt met een volledig nieuwe look op tv verscheen. De nieuwe analist van Ziggo Sport had een hip achterovergekamd kapsel, een bijgeknipt baardje en een coltrui aan. Dat was voor veel kijkers zó raar, dat er meteen aan de bel werd getrokken: er is iets aan de hand met Dirk Kuyt. Nu weten we dus zeker dat de modebewuste Kate achter de nieuwe look van Dirk zat. Noem het een midlife-crisis, wij noemen het een tweede jeugd. Geniet ervan Dirk!

Kate RUinemans Dirk Kuyt
Beeld: RTV Oost / Dirk Kuyt Foundation / IT4Kids

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!