Dionne Stax is stralende middelpunt op backstage foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax neemt ons mee backstage! De presentatrice ziet er weer schitterend uit op een nieuwe foto waarop ze zich achter de schermen klaarmaakt voor het nieuwe programma ARIA…

Presentatrice, journalist en voormalig nieuwslezer

Lila is de kleur van Dionne Stax

Je zou denken dat de meeste stylisten veel van kleuren afweten. Dionne Stax is er het levende bewijs van dat dit niet het geval is. Hoe kan het dat we de presentatrice nog (bijna) nooit in lila hebben gezien bij NOS? Het staat haar namelijk fantastisch. Op de foto, die backstage is gemaakt, draagt ze onder andere een lange lila-kleurige pantalon. Zo te zien leest ze het script voor haar rol als presentatrice alvast een beetje door, want we zien een a4tje in haar hand. Dionne neemt haar taak dus erg serieus… Ook draagt ze een wel heel kort lila topje met bloemenprint en zijn haar haren in de krul gezet!

Lees ookDionne Stax straalt eindelijk weer op deze foto van nieuw programma Droomhuis Gezocht

Dionne doet het goed, maar ARIA wat minder…

Toch valt het nieuwe programma ARIA zelf minder goed in de smaak. En dat terwijl de twee andere programma’s van Dionne Stax, DNA Onbekend en Van Onschatbare Waarde, telkens weer hoge kijkcijfers scoren. De avond waarop ARIA wordt uitgezonden scoren Expeditie Robinson en Miljoenenjacht een stuk beter. De kijkers zullen op de zondagavond wel meer behoefte aan wat actie hebben in plaats van opera.

Nog meer backstage kiekjes van Dionne Stax

Al eerder werd Dionne Stax mooi aangekleed door de styliste van het opera programma. De keer ervoor poseerde de presentatrice voor de camper, waar ze backstage wéér haar script doorlas. Dionne droeg voor de tweede aflevering van het programma een strakke zwarte rok met een witte rand. Ze droeg er zwarte hoge hakken onder en daarop een kort blauw topje. Ook op deze foto van de presentatrice verschijnen veel positieve reacties. Wat ons betreft mag de styliste van Dionne Stax elke week een foto plaatsen van Dionne’s look. Dan zijn we al mentaal voorbereid op hoe oogverblindend Dionne er uit gaat zien op de zondagavond!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.