Dione de Graaff leert fijne kneepjes op de vloer van studio Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dione de Graaff is natuurlijk al jaren het gezicht van NOS Studio Sport, maar leert nu eindelijk hoe ze correct moet Wintersporten. 

Dione de Graaff is natuurlijk al jaren bezig met sport, maar ze heeft er nog niet zoveel praktijkervaring mee. Dat veranderde in de uitzending van de NOS over de Olympische Spelen. Daar kon Dione aan de lijve ondervinden hoe het is om deel te nemen aan de Olympische Spelen met een spoedcursus Skeleton. Gelukkig vond de prachtige presentatrice dat hartstikke leuk om te doen en zag het er ook nog eens heel goed uit op beeld.

Lees ook: Kijker ligt dubbel om ‘opgeruimd type’ Dione de Graaff
Dione leert hoe ze Skeleton beoefent op spannende foto

Skeleton is een wintersport die verwant is aan het bobsleeën en rodelen. Je ligt als sporter op je buik met je hoofd vooruit en glijdt naar beneden de baan over. En dat gaat vaak enorm hard. Je kan namelijk met ruim 120, 130 kilometer over de baan gaan. Dione wilde dat wel eens uittesten, maar dan in een veilige omgeving. Als er wat fout gaat dan is er natuurlijk niemand meer om verslag te doen van de Olympische Spelen. En dus mocht Dione languit gaan liggen om even een rondje te oefenen.

Dione is er klaar voor op grappige video

Dione zit elke aflevering vol enthousiasme. Dat merk je als kijker wel. Wie het ook opvalt zijn haar gasten en medepresentatoren. Net voor de NOS aflevering begint laat Dione even haar enthousiasme zien. En daar moet iedereen van lachen. Alle mensen in de studio worden meteen vrolijk als Dione aan het woord is. Dione weet met haar charisma de gehele studio te imponeren. Dat is dan ook haar kracht als presentatrice, dat ze altijd iedereen weet te betoveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!