Deze verslaggeefster scoort hoge kijkcijfers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
We stellen je voor aan Diletta!

De liefhebbers van het Italiaanse voetbal zijn haar wellicht al eens tegengekomen: voetbalverslaggeefster Diletta Leotta.

We stellen je voor aan Diletta!

Aangezien niemand van maandagen houdt, leek het ons een sympathiek idee om deze eerste werkdag zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Ons geheime wapen? Diletta Leotta. Diletta is een Italiaanse voetbalverslaggeefster, die voor én na elke wedstrijd in het Italiaanse voetbal een praatje houdt over de wedstrijd. En ja, daar smullen de Italiaanse kijkers van. Niet zo gek dus, dat de Italiaanse omroep DAZN deze dame heeft aangenomen! Hier hadden ze tenslotte twee, meerdere hele goede redenen voor!

Diletta scoort bij de kijkers

Wie een blik werpt op de verschijning van deze dame, snapt wel waarom de kijkcijfers van het Italiaanse voetbal door het dak gaan. De voetbalverslaggeefster is namelijk bij de wedstrijden van de Serie A te bewonderen. Hier weet ze een record aantal kijkers keer op keer te boeien met haar fantastische bilpartij, uh vele journalistieke kwaliteiten. Wij hopen dan ook dat de Nederlandse voetbalzenders een voorbeeld nemen aan deze fantastische, vooruitstrevende Italiaanse omroep. Wellicht dat de NOS Tom Egbers zal vervangen voor Sylvie Meis? Toeval heeft het dat ze nog iets van voetbal weet ook. Voor zover wij weten is Sylvie nog op zoek naar een baan, dus NOS: waar wachten jullie nog op?!

Diletta houdt niet alleen van voetbal

En nu weer even terug naar Diletta. Dat ze het niet alleen warm krijgt van zwetende mannen die achter een bal aanrennen, wordt duidelijk op haar Instagram-profiel. Diletta zoekt zo nu en dan ook even de verkoeling op. Dit doet de Italiaanse schone met een heerlijke duik in de zee óf het zwembad. Wie een blik werpt op de indrukwekkende verzameling foto’s van de verslaggeefster, ziet dat Diletta zo nu en dan een bikini-kiekje met haar trouwe volgers deelt. En daar zijn wij maar al te blij mee.

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten