Deze verslaggeefster scoort hoge kijkcijfers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
We stellen je voor aan Diletta!

De liefhebbers van het Italiaanse voetbal zijn haar wellicht al eens tegengekomen: voetbalverslaggeefster Diletta Leotta.

We stellen je voor aan Diletta!

Aangezien niemand van maandagen houdt, leek het ons een sympathiek idee om deze eerste werkdag zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Ons geheime wapen? Diletta Leotta. Diletta is een Italiaanse voetbalverslaggeefster, die voor én na elke wedstrijd in het Italiaanse voetbal een praatje houdt over de wedstrijd. En ja, daar smullen de Italiaanse kijkers van. Niet zo gek dus, dat de Italiaanse omroep DAZN deze dame heeft aangenomen! Hier hadden ze tenslotte twee, meerdere hele goede redenen voor!

Diletta scoort bij de kijkers

Wie een blik werpt op de verschijning van deze dame, snapt wel waarom de kijkcijfers van het Italiaanse voetbal door het dak gaan. De voetbalverslaggeefster is namelijk bij de wedstrijden van de Serie A te bewonderen. Hier weet ze een record aantal kijkers keer op keer te boeien met haar fantastische bilpartij, uh vele journalistieke kwaliteiten. Wij hopen dan ook dat de Nederlandse voetbalzenders een voorbeeld nemen aan deze fantastische, vooruitstrevende Italiaanse omroep. Wellicht dat de NOS Tom Egbers zal vervangen voor Sylvie Meis? Toeval heeft het dat ze nog iets van voetbal weet ook. Voor zover wij weten is Sylvie nog op zoek naar een baan, dus NOS: waar wachten jullie nog op?!

Diletta houdt niet alleen van voetbal

En nu weer even terug naar Diletta. Dat ze het niet alleen warm krijgt van zwetende mannen die achter een bal aanrennen, wordt duidelijk op haar Instagram-profiel. Diletta zoekt zo nu en dan ook even de verkoeling op. Dit doet de Italiaanse schone met een heerlijke duik in de zee óf het zwembad. Wie een blik werpt op de indrukwekkende verzameling foto’s van de verslaggeefster, ziet dat Diletta zo nu en dan een bikini-kiekje met haar trouwe volgers deelt. En daar zijn wij maar al te blij mee.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten