Dilan Yesilgöz deelt stiekeme selfies vanuit Tweede Kamer (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dilan Yesilgöz zit in de tweede kamer en geeft ons wat interessante beelden. Ze deelt stiekem wat selfies via Instagram!

Dilan Yesilgöz heeft het debat voor de formatie er weer op zitten. Hopelijk is alles weer goed besproken. Dilan heeft na dit debat stiekem wat leuke selfies gedeeld op Instagram. Ze geeft aan dat ze niet alleen de beste maar ook de slimste Kamerleden hebben. Ook zegt ze dat ze af en toe ‘de stoelendans’ aan het doen zijn. Dat zegt ze natuurlijk alleen omdat ze op meerdere plekken foto’s heeft gemaakt. Gelukkig kan ze altijd lekker enthousiast doen, rare foto’s maken met anderen en deze gewoon delen op sociale media.

Bekijk de foto’s door hier te klikken!

Dilan Yesilgoz selfie 1

De snelle opkomst van Dilan Yesilgöz

Oktober 2017, terwijl het kabinet onder leiding stond van Rutte was Dilan Yesilgöz woordvoerder van klimaat en energie. Zij was vooral bezig met het klimaatakkoord en de klimaatwet. Ook zette ze kernenergie op de agenda namens de VVD.  In 2019 stond ze aan de leiding van justitie en veiligheid. Door haar idee van alleen nog siervuurwerk toestaan, is dit nu ook het geval. Hier waren nog veel discussies voor, maar het mocht niet baten en uiteindelijk werd al het vuurwerk verboden, behalve categorie F1. In 2022 werd ze officieel minister van van justitie en veiligheid. Toen Mark Rutte geen minister-president meer was, wilde Dilan het wel overnemen. Dit lukte niet doordat Geert Wilders de meeste stemmen pakte. Maar of dat nog gaat gebeuren is ook nog niet zeker!

Meer zien van Dilan Yesilgöz

Wil je nou meer zien van Dilan Yesilgöz? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier leuke kiekjes die ze heeft gemaakt tijdens een debat bijvoorbeeld. Leuke kiekjes als ze een feestje heeft gehad of informatie over het politieke leven. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!