Deze vrouwen verdwijnen in onze Pokeballs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor het geval dat het je aandacht is ontglipt: het is vandaag Pokémon Day. Dat betekent dat het vandaag 24 jaar geleden is dat de eerste Pokémon-games verschenen op de Gameboy. Daar komt bij dat vandaag de nieuwe ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back-Evolution’ op Netflix zal verschijnen. Mannenzaken haalt daarom zijn Pokéb***s uit de schuur en gaat op jacht naar exotische en begeerlijke wezens.

Om een goed team van Pokémon te hebben is het belangrijk dat je de verschillende types en elementen goed verdeeld. Alleen maar ‘Vuur’ Pokémon gaat natuurlijk niet werken. Alleen maar ‘Water’ ook niet. Met welk team kun je de Pokémon League winnen?

De Grond Pokémon

Met de nieuwe ‘Zanttrack’ van de GP van Zandvoort is Davina Michelle een echte ‘Aarde’ Pokémon. Zij is de Onyx, de Geodude en de Diglet. Met haar beide benen stevig in het zand van Zandvoort is niets haar teveel en kan geen storm hard genoeg waaien om haar te ontwortelen.

(Lees verder onder de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op

Het ‘Vuur’ type

Ash Ketchum had een moeilijke relatie met zijn eigenwijze Charizard. Maar áls hij dan wel een keer luisterde, dan zorgde hij ook meteen voor de overwinning. Een sterk vuur-type is daarom ook zeer belangrijk om in je team te hebben.

Om deze rol te vertolken hebben we Anouk weten te vangen in een van onze Ultraballs. Als geen ander is zij in staat om iedereen omver te blazen en haar mannetje te staan. De hoop is echter wel dat ze haar emoties in toom kan houden…

(Lees verder onder de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @anouk.fanxx op

Het Waterbeest

Om het team goed uit te balanceren heb je ook altijd iemand in je team nodig die zich letterlijk als een vis in het water voelt en dus haar krachten en talenten kan gebruiken om het water zodanig in banen te lijden dat de concurrenten niks in te brengen hebben.

Wie anders dan voormalig Olympisch topzwemster Inge de Bruijn is hiervoor beter in de wieg gelegd? Dit waterbeest is weliswaar in haar laatste evolutie aangekomen. Maar al haar ervaring en slinkse trucjes die kunnen dat wel compenseren.

(Lees verder onder de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Inge De Bruijn (@ingedebruijn) op

Psychische krachten

Geen spierballen als Machamp, vuurspuwen als Charizard of een waterkanon als Blastoise. Sommige Pokémon kunnen zonder hun tegenstander aan te raken al voor heel wat problemen zorgen. Mewtwo is daar het sterkste voorbeeld van. Deze legendarische Pokémon deed zijn sterkste aanval ‘Psychic’ en de helft van het leven verdween uit de tegenstander en vaak bleef hij ook nog eens verward achter.

Wie de hoofden van haar tegenstander goed op hol kan jagen is Famke Louise. Met haar bilfies op Instagram laat ze menig toeschouwer verward en verdwaald achter. Mocht dit geen schade verrichten, dan is het in ieder geval nog een goede afleiding. Ze schijnt nu weer de Pokégym in te gaan om te gaan trainen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.