Deze vrouw heeft dankzij Jutta Leerdam de mooiste baan ter wereld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen goed opgelet! Jutta Leerdam introduceert een nieuw prachtig lid van Team NL via deze video. 

Veel mensen denken dat ze de mooiste baan ter wereld hebben, maar deze dame heeft ook daadwerkelijk de mooiste baan in de wereld. Carolien Visser, die namens Team NL allemaal mooie foto’s en video’s mag maken heeft het mooiste beroep in de wereld. De knappe videograaf monteert alle video’s die op de Instagram pagina van Team NL verschijnen. Hoewel je haar waarschijnlijk nog niet kent, zal je al veel van haar werk gezien hebben. Jutta Leerdam deelt nu in haar eigen verhaal een van de video’s van Carolien, om zo wat welverdiende aandacht te geven aan de harde werkster. En wat blijkt? Carolien zelf is ook helemaal geen verkeerde dame om te zien.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt opvallende foto van wijdbeens interview

Carolien Visser mag de hele dag kijken naar Jutta Leerdam

Carolien krijgt dus álle workout en trainingsvideo’s van Jutta voor haar neus, en mag dan kiezen welke het meest geschikt is voor op Instagram. Dat is helemaal geen verkeerd baantje. Er zijn vele mensen, zowel man als vrouw, die dan ook graag met Carolien zouden willen ruilen. Continu mogen staren naar het perfecte lichaam van Jutta Leerdam en er dan ook nog eens voor betaald worden. Dat is natuurlijk wel de ultieme baan. Carolien heeft nog even getwijfeld waarschijnlijk of ze wel betaald wilde krijgen voor haar werk, of dat ze de prachtige beelden van Jutta voldoende vond ter compensatie. Maar ze heeft zeker een van de mooiste functies van het land te pakken.

Carolien is zelf ook erg goed in het plaatsen van een leuke foto

Ze zorgt er natuurlijk voor dat Jutta zo sportief en knap overkomt op social media, maar Carolien zelf kan er ook zeker wat van. De beeldschone professional is namelijk een bijzonder knappe vrouw om te zien. Dat merk je wel als je naar haar foto’s kijkt. Ze doet zeker niet onder voor de bloedmooie sporters waar ze mee omgaat. Sterker nog, Carolien is misschien zelfs wel knapper dan sommige van hen. En dat zegt echt wel wat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolien Visser (@cavideo)

Carolien is nog lang niet klaar met mooie foto’s maken van Jutta Leerdam

Dat Carolien eindelijk ook meer van zichzelf laat zien betekent niet dat ze geen mooie foto’s van Jutta meer zal maken. Ze is er immers zo goed in geworden. Jutta Leerdam ziet er echt wel het beste uit op de foto’s en video’s die Carolien van haar maakt. Eigenlijk zou iedereen een Carolien in hun leven moeten hebben. Op die manier staat geen enkele topatlete meer slecht op de foto. En dat verdienen ze natuurlijk allemaal. Want als je zulke prestaties levert moet je ook een beetje leuk op de foto komen. Een goede overwinnaarsfoto of video hoort er nu eenmaal bij. En Carolien kan die mooi produceren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolien Visser (@cavideo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!