Deze vette series komen naar Disney+ Star

Voor wie dacht dat Disney Plus alleen interessant was voor zijn kinderen kan straks gaan genieten van Star. Star is het nieuwe kopje op Disney, net zoals Star Wars en Marvel. Wat je kan verwachten op Star? Vet veel brute series en films die je absoluut niet met je kinderen kan kijken. Wij zetten alles wat je over Star op Disney Plus moet weten op een rijtje.

Star wordt de thuisbasis van zoveel toffe series en films waar je vroeger zo’n enorme fan van was. Een echte wereld voor mannen. Daarmee wordt Disney Plus entertainment voor het hele gezin. Overdag kunnen je kinderen genieten van Lion King en Spider-man, en laten we eerlijk zijn, jij ook. Maar ’s avonds heb je vanaf nu het rijk alleen. Dan kun je eindeloos genieten van geweld, actie en mooie vrouwen.

Lees ook: The Ripper op Netflix: een kijkje in het brein van een maniak

Beste keuze op Star?

Sinds de overname van Fox was wel bekend dat er een aantal goede films en series richting Disney Plus zouden komen, maar dat het aanbod zo mega zou worden was nog niet eerder bekend. Ruim 300 films komen naar de streaming gigant en daarmee begint Disney toch langzaam een serieuze concurrent te worden van Amazon Prime, Netflix en HBO. Wat je allemaal kan verwachten? Nou, vet veel stoere films, zoals Alien, Planet of the Apes, Deadpool en Die hard. “Yippeekayay mother….!

Vanaf 23 februari kunnen mensen gaan genieten van Star. Dan komt alle nieuwe content online. Daarmee pakt Disney eindelijk een heel pijnlijk probleem aan, namelijk dat er al veel te lang niks voor volwassenen op de streamingsite staat. Er is zometeen voor ieder wat wils. Comedies, thrillers, detectives, drama series en meer. Onder het gigantische nieuwe aanbod van Star vallen er eigenlijk een paar series op. Dit zijn de 3 series die je in Maart kan gaan bingen.

1. Scrubs

Eagle! De gekke, dagdromende avonturen van arts J.D. en zijn beste vriend Turk zijn straks eindelijk te streamen. Scrubs was acht seizoenen lang (we praten niet over het negende seizoen) misschien wel de meest hilarische serie op de buis. Genoeg om dus naar uit te kijken.

2. The X-files

De waarheid is daarbuiten. Of ja, binnen in dit geval. Want je kan straks alle seizoenen van the X-files gaan kijken. Spannende zaken met een bovennatuurlijk randje. Charismatische hoofdpersonen in spannende en vreemde mysteries. It’s time to believe!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Disney+ NL (@disneyplusnl)

3. 24

De fanatiekelingen kunnen straks in een volledige dag het seizoen van 24 gaan bingen op Disney plus. De spannende avonturen van Jack Bauer hadden mensen altijd op het puntje van hun stoel. Een serie vol geweld, actie en stoere mannen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Disney+ NL (@disneyplusnl)

Om er voor te zorgen dat je kinderen niet van school worden gestuurd, omdat ze al scheldend, gewapend met klappertjespistool, een scene uit je favoriete film hebben nagedaan, zit er een beveiligingscode op Star. Dit voorkomt ook dat je vrouw of vriendin verder kijkt zonder je, of al je voorkeuren verpest door slechte series aan te zetten. Daarmee wordt Star echt de streaming service voor jou!

Gerelateerde berichten

Vorig artikelDe mooiste foto’s van Hélène Hendriks: hockeymeisje met balgevoel
Volgend artikelSezina Kelsey slaat Waylon keihard knockout in The Voice