Deze Temptation Island-verleidsters hebben snode plannetjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu het reality-stoplicht weer op groen staat, gaat RTL gewoon verder waar ze gebleven waren met Temptation Island. Nadat onlangs bekend werd welke mannen hun testosteron gaan verspreiden over het liefdeseiland, is het nu de beurt aan de dames. Het is maar goed dat er een groep Avengers op ’t eiland zitten, want deze dames hebben snode plannetjes…

Alhoewel het wel zo lijkt, kun je niet zomaar deelnemen aan Temptation Island. Ondanks de ophef van de afgelopen maanden lijkt er in de casting call weinig veranderd. De mannen moeten hormoonbommen van Thor-formaat zijn, en qua vrouwen hebben ze ’t liefst fitgirls die hun agenda vol wereld-, maar vooral mannendominatie achter een masker van make-up verbergen. Aan deze drie gaan onze superhelden de grootste kluif hebben…

Lees ook: Temptation Island: Verleiders’ Endgame Marvel-editie

De wraak van Kunza

Binnen zo’n groep nijdige dames ontstaat automatisch een bepaalde hiërarchie. En Kunza (23) staat bovenaan de voedselketen. Ze is mooi, maar vooral ook getergd en daardoor levensgevaarlijk. Ze doet mee omdat haar ex-vriend haar maar liefst vijf keer heeft bedrogen. Je kunt dus in ieder geval concluderen dat ze moeite heeft met loslaten. Dat zullen haar prooien vermoedelijk pas doorhebben zodra ze nietsvermoedend haar klauwen inlopen…

(Lees verder na foto)

kunza temptation island
Beeld © RTL

Goldlips Felicia

Ook moet er zeker rekening gehouden worden met de 21-jarige Felicia. Haar klauwen zijn niet zo scherp als die van Kunza, maar haar mond maakt dat meer dan goed. Deze is namelijk, zoals je kan zien, goed getraind: ze moet ‘m op haar werk ontzettend vaak gebruiken. Ze is namelijk receptioniste bij een advocatenkantoor. Als het moet, lult ze je helemaal lam. Gouden lokken, gouden babbel: wat ze ook met haar ‘goldlips’ beroert, verstijft spontaan.

Daarbij heeft deze verleidster gezegd dat ze erg houdt van het mannelijke geslach……uh, aandacht. Ze houdt van mannelijke aandacht.

(Lees verder na foto)

felicia temptation island
Beeld © RTL

Undercover Amber

Ze zijn heel zeldzaam, maar Amber(22) is een leeuwin met manen. Dat houdt in dat ze ‘one-of-the-guys’ is. Als de rest van de vrouwtjes gaat jagen, blijft ze bij de mannetjes hangen. Zo kan ze de hele groep kerels in één klap ‘bewerken’. Met onschuldige praatjes over mooie auto’s en gadgets bewandelt ze heel slinks de route naar het tedere mannenhart. Bij lekkere trek verorbert ze ‘m zonder blikken of blozen.

amber temptation island
Beeld © RTL

Laatste nieuws

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Foto: Geraldine Kemper zet tanden in smakelijke bal

Geraldine Kemper staat over het algemeen bekend als een hele charmante dame, maar soms moet ze even ergens haar tanden in zetten. 

Gerelateerde berichten