Deze shows worden nóg beter met The Masked Singer kostuums!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vanwege het succes van The Masked Singer vroegen wij ons het volgende af: ‘Welke programma’s zouden ook een aantal vreemde kostuums kunnen gebruiken?’

Kijkcijferkanon: The Masked Singer

Het van oorsprong Koreaanse concept: The Masked Singer is een grote hit. Het programma, waar bekende Nederlanders zich in een vreemd kostuum hijsen en vervolgens een liedje ter ore brengen, is volgens velen dan ook een broodnodige verfrissing voor het grijzige medialandschap. Zeggen dat dit concept ‘werkt’ is een understatement. De halve finale van het RTL4-programma bereikte gisteren namelijk maar liefst 1,8 miljoen kijkers. Het gebruikmaken van gekke kostuums in een programma kan dan ook een zeer geslaagd experiment genoemd worden. En dat zette ons aan het denken: ‘Welke programma’s zouden ook een stuk beter scoren als er een aantal gekke kostuums aan te pas komen?’

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson gaat al flink wat jaartjes mee. Het survival-programma heeft inmiddels al een aanzienlijk aantal trouwe kijkers opgebouwd. Alhoewel het programma altijd wel voor leuke momenten zorgt, missen wij – eerlijk gezegd – wel een greintje innovatie. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor het programma: we hijsen gewoon alle deelnemers in een kostuum! En het wordt nóg beter: degene die weggestemd wordt van het eiland, moet zijn masker afzetten en daarmee zijn ‘echte’ identiteit prijsgeven. Zou het ‘red jezelf op een onbewoond eiland’-programma door deze verandering dan éindelijk die Televizier-ring binnenslepen? Wij denken van wel!

De Wereld Draait Door

Een ander programma, dat 100% zeker meer kijkers zou trekken, is het programma van Mathijs van Nieuwkerk: De Wereld Draait Doorrrr. Want ja, hoe leuk zou het zijn als er – in plaats van saaie tafelgasten – een aantal monsters aan zouden schuiven. In die monsters zitten natuurlijk diezelfde saaie gasten, maar dan nog! De ietwat stoffige informatieve talkshow wordt op deze manier een heus amusementsprogramma. Wie is toch dat roze monster, met die herkenbare manier van praten, dat het de hele tijd over misdaad heeft? Verrek, het is Peter R de Vries!

Peter R De Vries als het roze monster

Wordt het ‘ouderwetste’ tv-kijken dan toch gered?

Dat het ‘ouderwetse’ televisie-kijken langzaam uit de oer Hollandse cultuur aan het verdwijnen is, is helaas een feit. Bram Krikke noemde het ouderwetse beeldbuis-kijken tijdens het Televizier-ring gala zelfs ‘YouTube met down’. Máár wellicht dat wij – de Mokkels-redactie – het ouderwetse tv-kijken toch uit zijn neerwaartse spiraal kunnen halen met onze fantastische monster-programma-voorstellen. Één ding is zeker: als onze voorstellen in de praktijk worden gebracht, krijg je ons met geen man of macht achter die beeldbuis vandaan!

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten