Deze foto van Sarah van Soelen zorgt voor veel ophef op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze foto van Sarah van Soelen maakt veel los onder haar volgers op Instagram.

Sarah en André delen foto’s vanaf Ibiza

Het zal de trouwe Instagramvolgers van Sarah van Soelen vast niet ontgaan zijn: Sarah en André zijn momenteel vakantie aan het vieren op feesteiland Ibiza. Als een echte influencer betaamt, want dat is wat we Sarah inmiddels wel kunnen noemen, deelt de blondine meerdere vakantiekiekjes met haar kersverse vriend. Zo zien we onder andere hoe Sarah en André het gezellig hebben met de rest van reisgezelschap. Ook deelde Sarah een romantische foto met André. Of nou ja, zijn arm dan. Daarbij schreef ze: ”I’ll keep you wild, you keep me safe”.

Sarah deelt sneer uit aan haters met deze foto

Alhoewel je het wel verwacht zou hebben, zijn de vakantiekiekjes zelf niet de reden van alle ophef die is ontstaan rondom Sarah van Soelen op Instagram. Er is namelijk een andere foto die de gemoederen flink bezig houdt. Naast ze zoetsappige vakantiekiekjes, deelde Sarah namelijk ook een foto van haar en André, terwijl ze de rest van de wereld ‘de rug toekeren’. Onder de foto stond het volgende bericht: ”I don’t have time to hate people who hate me, because I’m to busy loving the people who love me”. Daarmee lijkt Sarah van Soelen een flinke sneer uit te delen aan alle haters van zowel haar als André. Nu hebben de twee tortelduifjes de laatste tijd ook flink onder vuur gelegen. Zou dit statement dan misschien een eind kunnen maken aan alle ophef rondom Sarah van Soelen en André Hazes? We gaan het zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!