Deze foto van Hélène Hendriks in De Oranjezomer zorgt meteen voor ophef

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Non-stop Hélène Hendriks op tv, de hele zomer lang! Veronica Inside Oranjezomer laat meteen zien waarom je moet gaan kijken!

De zomer van 2021 wordt een hele mooie. Niet alleen omdat het land weer open gaat, of omdat we eindelijk een vakantie kunnen boeken, maar vooral omdat De Oranjezomer met de mannen van Veronica Inside wekenlang non-stop op tv is! Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee en niemand minder dan Hélène Hendriks houden je dagelijks gezelschap op SBS6 terwijl je zapt tussen het EK voetbal, de Olympische Spelen en de Tour de France. Vooral de uitzenddagen met Hélène worden een feest. Dat maakt Johan Derksen op uit deze foto van het team rondom De Oranjezomer: “Wat heeft zij een paar mooie ogen!” Ineens valt het stil in de studio van VI!

Lees ook: Is Noa Vahle de nieuwe Hélène Hendriks?

De Oranjezomer op SBS6 met Hélène Hendriks

De mannen van Veronica Inside werken de hele zomer lang door in het teken van Oranjezomer, het sportprogramma dat dagelijks alle sportevenementen tot 8 augustus live in de studio bespreekt. Met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp weet je inmiddels wel wat je krijgt, maar er is één heel belangrijk extra lid toegevoegd aan dit succesvolle team: Hélène Hendriks gaat als razende reporter het Nederlands Elftal achterna en geeft ook verslag vanuit de speciaal ingerichte studio in Slot Zeist. SBS6 heeft heel goed in de gaten wie ze naar hun zender willen lokken deze zomer. Vandaar dat ze flink uitpakken met Hélène Hendriks. De blonde presentatrice staat bij alle promo foto’s vooraan, in een strak knaloranje shirtje. Dat is Johan Derksen ook opgevallen!

De Oranjezomer SBS6 Helene Hendriks
Beeld: SBS

Hélène Hendriks met ‘mooie ogen’ op foto Oranjezomer

Op het moment dat de team foto van De Oranjezomer op groot scherm in de studio te zien is tijdens Veronica Inside, zegt Johan Derksen wat álle kijkers denken: “Jezus Christus wat heeft zij een paar eh… mooie ogen zeg!” Hoewel SBS6 flink te koop loopt met Hélène Hendriks, zal de blondine vermoedelijk niet als vaste presentatrice ingezet worden tijdens De Oranjezomer. Hélène zal wel elke dag te zien zijn, maar fungeert als ‘vliegende keep’: ze gaat elke dag op pad om reportages en interviews te maken. Soms is ze ook in de studio aanwezig, maar dan waarschijnlijk ‘slechts’ met een itempje voor tussendoor. Dat neemt niet weg dat we deze zomer vrijwel dagelijks van Hélène Hendriks kunnen genieten! In onderstaand filmpje zie je hoe de mannen van Veronica Inside reageren op de foto van Hélène Hendriks…

Wanneer begint De Oranjezomer op SBS6?

Het lijkt onbegonnen werk: twee maanden lang elke dag twee live uitzendingen maken over sport. Er komt deze zomer veel sport op tv, maar op een gegeven moment is de koek toch op? De heren van Veronica Inside gaan je het tegendeel bewijzen! Ze verhuizen tijdelijk naar zender SBS6, waar ze met De Oranjezomer elke dag van 20:00 tot 20:45 en vervolgens van 22:50 tot 00:00 hun zegje doen over sport en allerlei randzaken. De bezetting zal nauwelijks veranderen: Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Derksen en Hélène Hendriks zijn onderdeel van het vaste team. Wat betreft decor wordt er wél gewisseld. Tijdens het EK nemen ze hun intrek in Slot Zeist, en later in de zomer verhuizen ze naar een vakantiepark van Droomparken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.