Deze foto van Emma Heesters onthult haar opvallende verslaving

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft haar nieuwe nummer ‘Holiday’ nog maar net uitgebracht en is nu alweer zelf holiday aan het vieren. Hierin gaat de zangeres wel héél vaak voor dezelfde locatie. Zou ze stiekem een beetje verslaafd zijn?

Emma Heesters heeft natuurlijk in 2020 de MTV EMA Award voor ‘Best Dutch act’ mogen ontvangen, maar als ze in 2021 een prijs kon winnen zou dat een heel ander soort Award zijn. De zangeres zou er absoluut met de winst vandoor gaan als er een Award werd uitgereikt voor ‘Beste vakantieganger van Nederland’. Ook Emma’s vriend Wesley Hoedt zou de tussen de nominaties zitten, want ook hij is er bijna altijd bij. De twee stappen regelmatig in het vliegtuig om de Nederlandse drukte even te ontwijken.

Het bomvolle schema van Emma Heesters en vriend Wesley Hoedt

Toch is het maar knap hoe Emma en Wesley het allemaal geregeld krijgen, want tijd hebben ze beiden weinig. De vriend van Heesters voetbalt bij voetbalclub Anderlecht in België en is dus heel vaak op de trainingsvelden te zien. Emma is druk bezig met het uitbrengen van nieuwe nummers en schuift regelmatig aan tafel bij verschillende talkshows. Hoewel de levens van het koppel dus veel verschillen, kunnen ze gelukkig toch nog een momentje vinden om er tussenuit te gaan. En dat gaat zoals altijd op luxueuze wijze, dat is te zien op de video hieronder.

Emma Heesters moet even bijkomen van kerstnummer ‘Holiday’

In begin december bracht Emma Heesters een nieuwe kerstsingle uit. Dat was natuurlijk wel te verwachten gezien Emma’s liefde voor kerst. De videoclip van het nummer genaamd ‘Holiday’ brengt ons gelijk in de kerstsfeer. Emma Heesters is erin te zien in een kerstpakje en danst vrolijk bij de kerstboom. Het nummer viel in de smaak bij haar fans en daarom had de zangeres het er maar druk mee. Het was dan ook het perfecte moment om zelf vakantie te vieren, en daar geniet Emma nu volop van. De zangeres is opnieuw met voetballer Wesley Hoedt te vinden in Parijs. Ze deelde via Instagram een video van een heerlijk diner in de Franse hoofdstad. Dat is op de smakelijke video hierboven wel te zien!

Nóg een foto die bewijst dat Emma Heesters’ favoriete stad Parijs is

Emma Heesters is dus wel vaak op vakantie, maar van afwisseling houdt ze blijkbaar niet. De zangeres is bijna alleen maar met haar vriend te vinden in Parijs. In november bezochten Emma en Wesley Disneyland Parijs en namen ze ook nog een kijkje in de stad zelf. Het stralende koppel zie je op de Instagram foto hierboven. De voorkeur van Emma gaat dus zeker uit naar de romantische Franse hoofdstad, want het lijkt net een maandelijks uitje te zijn…

Lees ook: Emma Heesters daagt volgers uit met foto van kinderachtig dansje

Emma Heesters op de vlucht voor Marco Borsato

Rondom Marco Borsato is veel te doen en Emma heeft kortgeleden een nummer met de zanger opgenomen. Toen dat onderwerp in een aflevering van ‘Tijd voor Max’ werd aangekaart, reageerde Emma ongemakkelijk op. Emma weet nu niet wat ze met het nummer gaat doen, maar laat het ook even rusten. Dat ongemakkelijke momentje werd gelijk opgepikt en dat zou nog een goede reden zijn om even het land uit te gaan…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!