Goedemorgen Nederland te presenteren bij WNL, maar op donderdagavond mag de knappe presentatrice haar vlijmscherpe opmerkingen oefenen bij Op1wat ze die dag met Jort Kelder presenteert. Verder zat ze in meerdere afleveringen van de Slimste Mensdeed ze een master journalistiek en maakte ze de leukste reportages voor Het Jeugdjournaal. Welmoed is dus een echte alleskunner die zowel spontaan, slim, sluw en gevat is. Een ideale kandidaat voor Wie is de Mol? 2022, waar de prachtige blondine binnenkort in te zien is. Maar is ze de Mol of slechts kandidaat. Aan de foto te zien dat eerste. Tijd dus om eens beter te kijken.

Lees ook: Welmoed Sijtsma is de ideale kandidaat in ‘Wie is de Mol?’

Welmoed kijkt erg zelfverzekerd op foto

Op de foto kijkt Welmoed met een blik die zo zelfverzekerd is dat ze wel de Mol moet zijn. Daarbij heeft ze een andere grote kwaliteit van de Mol goed in de vingers, namelijk het vertellen van leugens. Met gemak wist Welmoed namelijk te verhullen aan vrienden en familie dat zij in het populaire programma zat. Nadat ze haar zusjes mocht vertellen van haar deelname klonk een zucht van opluchting bij de prachtige blondine. Tegenover haar zusjes had Welmoed gezegd dat ze op vakantie was gegaan met haar yogamatje en voorlopig niet terug zou komen. Dit leugentje hield Welmoed zelfs vol nadat er meerdere keren om een selfie met de bewuste yogamat gevraagd werd. Die kwam er natuurlijk nooit, maar Welmoed hield zelfverzekerd het spelletje vol. Ze heeft daarom nu al veel weg van de Mol. Zou ze met haar zelfverzekerde blik de verrader zijn in dit nieuwe seizoen? Of is Welmoed gewoon een sluwe kandidaat die wat Mol-achtige trekjes vertoond?

Deze video laat Welmoed verdacht lijken

De beeldschone presentatrice van Op1 mocht in een video een poging doen iedereen van haar onschuld te bewijzen. Het is een interessante start van het nieuwe seizoen, dat digitale middelen zoals social media lijkt te omarmen. Het toeval wil alleen, dat Welmoed niet heel geloofwaardig overkomt in haar video. Sterker nog, ze lijkt zichzelf juist verdacht te maken. Dat is precies het tegenovergestelde van wat zij wilde bereiken. Is dit nu al het einde voor Mol Welmoed?

Welmoed is erg geschikt voor WIDM

Kandidaat of Mol, het is sowieso erg logisch dat het productie team van het spannende programma haar gevraagd heeft om mee te doen. De Friese blondine is nogal stoer en erg sportief. De opdrachten in het programma zullen dus een eitje zijn. Haar favoriete bezigheid deze tijd van het jaar? Wintersport natuurlijk. Zonder angst schiet ze van een berg af. Een goede eigenschap voor een kandidaat, of Mol natuurlijk.