Deze foto bewijst dat Nicolette Kluijver het Biggetje in The Masked Singer is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heel Nederland is in de greep van het programma The Masked SingerEen ding staat vast: Nicolette Kluijver zit honderd procent in het biggenpak. 

Presentatrice Nicolette Kluijver is een getalenteerde dame, dat weet iedereen. Maar blijkbaar kan ze ook nog eens zingen. Tenminste, als ze uiteindelijk het biggetje blijkt te zijn bij The Masked Singer. Al staat dat eigenlijk zo goed als vast. De volgende foto levert namelijk waterdicht bewijs dat Nicolette achter het snuitje van de big verborgen zit.

Lees ook: Nicolette Kluijver schittert op iedere foto van nieuwe modelshoot

Stop maar met zoeken, Nicolette is het biggetje

Hoe langer je er over nadenkt, des te duidelijker het wordt. Nicolette is het biggetje. Punt. Je kan het gewoon horen in haar stem, niemand anders zou op zo’n zwoele manier een nummer kunnen brengen. Dat moet gewoon deze knappe blondine zijn. Maar voor wie iets meer bewijs nodig heeft zijn er nog wel meer hints gegeven door het zingende varkentje. Het Biggetje geeft aan in het dagelijks leven presentatrice te zijn. Dat maakt het poeltje om uit te kiezen al een stuk kleiner. Maar dat betekent nog niet dat ze Nicolette hoeft te zijn. Gelukkig zijn er meer hints.

‘Als het om avontuur gaat, is ze er als de kippen bij’

Een dubbele hint van ons varkentje deze keer. Niet alleen presenteert Nicolette het spannende avonturen programma Expeditie Robinsonmaar ook noemde ze ooit haar kippen haar favoriete huisdieren. Ze vindt de diertjes super makkelijk te verzorgen en krijgt elke dag een vers eitje voorgeschoteld. Ook houdt het biggetje van groenvoer en bewuste keuzes. Dat slaat ook op Nicolette, die al jaren lang vegetariër is. Om nog even duidelijk te maken hoe avontuurlijk Nicolette is, hier zit ze heel ontspannen in de bek van een t-rex.

Het biggetje heeft iets met een sixpack

Je moet wel flink in de oude doos duiken voor deze hint, maar Nicolette was ooit onderdeel van het programma 6pack. Daar deed ze de gekste dingen als onderdeel van het programma. Zo deed ze zich wel eens voor als wedding planner voor een gratis overnachting.

 

En dan nog die olifant

Ook heeft het biggetje iets met een olifant. Deze hint was vrij makkelijk, want Nicolette is al jaren ambassadeur van stichting ‘Vrienden van de Olifant’. Regelmatig gaat ze met de lieve beesten op de foto.

Waarom nu dat varkentje?

Je vraagt je vast nog af waarom Nicolette dan exact in een varkenspakje is gestopt. Nou, waarschijnlijk zag een van de producenten van het programma de volgende foto voorbij komen op Nicolette haar Instagram en besloot dat zij hoe dan ook in een varkenspak moest optreden. Best logisch ook als je erover nadenkt. Hoewel de andere hints vrij duidelijk zijn, bewijst deze foto pas echt dat Nicolette Kluijver het biggetje is in The Masked Singer. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.