Deze foto bewijst dat Britte en Robbert uitslag finale Expeditie Robinson al wisten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britte Lagcher en Robbert Rodenburg vierden voordat ze hun proef wonnen al op zeer ongebruikelijke manier de overwinning. Wisten ze al veel langer dat ze in de finale van Expeditie Robinson 2021 zouden komen?

De overwinningen van Britte Lagcher en Robbert Rodenburg tijdens de proeven van de halve finale van Expeditie Robinson trokken veel aandacht van het publiek. In de zenuwslopende aflevering werden de eerste twee finalisten van dit seizoen van het programma bekend gemaakt. Spannend vonden de kijkers van Expeditie Robinson de halve finale absoluut. De overgebleven kandidaten gingen de strijd met elkaar aan in twee bloedstollende proeven. De winnaars van die proeven hebben een plek in de finale van de Expeditie weten te bemachtigen. Natuurlijk hoopte heel veel kijkers dat Britte Lagcher de er vlak voor de finale uit zou vliegen, maar die kijkers kregen hun zin niet. De actrice won namelijk meteen de eerste proef van de halve finale, waardoor het al snel duidelijk werd dat we nóg vaker naar Britte zouden moeten kijken. Ook Robbert Rodenburg slaagde erin om zijn plek in de finale vast te stellen. Je zou denken dat de overwinning van de finale het uitbundigst gevierd zou worden, maar dat was niks bij het opvallende overwinningsdansje dat de twee voor hun plek in de halve finale deden…

Foto: het vreemde dansje van Britte Lagcher en Robbert Rodenburg

Op de video hierboven is te zien hoe de twee finalisten hun overwinning vierde, maar die overwinning trok niet zoveel aandacht als een andere viering in de aflevering. Britte en Robbert waren al heel blij dat ze überhaupt de halve finale van Expeditie Robinson hadden gehaald. Toen de twee in de ochtend van de twee spannende proeven als eerste van het kamp wakker werden, hadden ze even een besefmomentje. Omdat ze zo blij waren vierde Britte en Robbert die overwinning met een gek dansje. Britte begint met het uitvoeren van een heel apart danspasje. Na een maand op een onbewoond eiland gezeten te hebben lijkt het wel alsof ze niet meer weet hoe ze moet dansen. Gelukkig is ze niet de enige, want Robbert gaat er gewoon in mee en danst net zo debiel. De twee Expeditieleden lopen naar elkaar toe om vervolgens samen te dansen. En daar gaat het al mis, want heel ongegeneerd dansen Robbert en Britte met hun achterwerken tegen elkaar. Dat is duidelijk te zien op de foto hieronder. Het leek wel alsof ze wisten dat ze op diezelfde dag in de finale zouden komen…

Britte Lagcher en Robbert Rodenburg doen gek dansje in Expeditie Robinson

Britte Lagcher Robbert Rodenburg vreemd dansje in Expeditie Robinson 2

Lees ook: Om deze 3 redenen trappen kandidaten steeds in vieze spelletjes Britte Lagcher in Expeditie Robinson

Britte Lagcher biedt geen excuses aan voor gedrag in Expeditie Robinson

Britte Lagcher heeft natuurlijk voor heel wat ophef onder de Expeditie kijkers gezorgd. Haar gemene acties werden niet helemaal goed ontvangen door het publiek. Toch heeft ze er absoluut geen spijt van. De actrice geeft op Instagram aan dat ze niet aan Expeditie Robinson heeft meegedaan om zichzelf te ontplooien, want ze wist van tevoren al wie ze was. Ook heeft ze nog een kleine boodschap voor de ‘haters’. Die (duidelijke) boodschap is in de foto hieronder te zien. Naast dat ze haar haters wilt bedanken, vond de actrice het toch even nodig om ze ook uit te schelden. Je kan zeggen wat je wilt over Britte, maar op haar eigen gemene manier heeft ze wel de finale van Expeditie Robinson gehaald.

Britte Lagcher heeft geen spijt van gemene acties Expeditie Robinson

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!