Deze BN’ers kunnen wel een fikkie gebruiken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds december woedden er enorme bosbranden in Australië. Een ramp voor mens en dier, maar ook een potentiële reddingsboei voor bepaalde (on)bekende mensen. Zet je principes opzij, meng je in het vuur en maak jezelf belangrijk. Onderstaande dame gaf het goede voorbeeld door geldschieters te belonen met naaktfoto’s. Zo zullen er nog velen volgen. Wie kan er wel een fikkie gebruiken?

Een continent staat in de fik, en groepen over de hele wereld zijn boos. Australiërs zagen hun huis in rook opgaan, vrijwillige brandweerlieden zetten hun dagelijkse kost én leven op het spel, dierenliefhebbers rouwen om miljoenen verloren koala- en kangoeroelevens, ‘bosbrandprostituees’ die hun Instagramaccount kwijt zijn, klimaatwaarschuwers en ‘ik zei het toch-ers’, Twitteraars die karmapunten willen scoren, beroemde mensen die karmapunten willen scoren.

Terecht of onterecht: iedereen trekt deze ramp naar zich toe. Je zou bijna gek zijn om dit bovenmaatse fikkie niet voor eigen gewin te gebruiken. Het vuur woedt nog wel even, je bent dus nog niet te laat met investeren. Even alle schaamte voorbij, en genieten van de aandacht die het oplevert. Wie doen er goed aan om, figuurlijk dan, in dit vuur te stappen?

3FM

Eva Koreman, Frank van der Lende en consorten slaan zichzelf voor de kop. Ze zetten zich met hun radiozender 3FM in december in tegen mensenhandel, terwijl ze ook hun Lifeline-wandeltocht in het teken van de Australische bosbranden hadden kunnen zetten. Een veel actueler, en bovendien beter scorend ‘goed doel’. Vooral in de gloriejaren van Serious Request had dit zeker een inzamelingsrecord opgeleverd. Een bloedheet Glazen Huis, heldhaftige DJ’s die bijna flauwvallen van de dorst – daar scoor je punten mee!

(Lees verder onder afbeelding)

Merel Westrik

Terwijl ‘New’ kids on the block Jinek en Op1 weglopen met alle talkshowkijkers, blijft Merel Westrik eenzaam achter op vrouwenzender Net5. Ze heeft zelf maar eventjes gebruik kunnen maken van de nieuwigheids-troefkaart, maar wordt inmiddels op gebied van kijkcijfers voorbijgestreefd door de concurrentie. Om te voorkomen dat Merel definitief oud nieuws wordt, is het hoog tijd dat iemand een fikkie aansteekt onder Ladies Night. 

(Lees verder onder afbeelding)

Katja Schuurman

In plaats van aandacht trekken met de bosbranden, kan je ze natuurlijk ook slim inzetten om aandacht van je persoontje af te leiden. Katja Schuurman roept, nee smeekt de media om haar privéleven alsjeblieft niet zo onder de loep te nemen. Seksverslaving, afkickkliniek in Zuid Afrika, dronken en luidruchtig voor haar mile high club-lidmaadschap gaan in een KLM vliegtuig… het blijkt allemaal niet waar, zo probeert ze met getuigenverklaringen te bewijzen. Zo probeert ze dit brandje met olie te blussen.

Bij de Australische bosbranden zitten ze juist verlegen om brandjesblussers! Goede of slechte, dat maakt in deze kritieke omstandigheden niet uit. Dus Katja: pak wéér een vliegtuig, nu richting Australië. Laat de ‘in-flight entertainment’ deze keer links liggen. En ga dáár lekker brandjes blussen. Wedden dat men jouw persoonlijke brandje dan in no time vergeten is?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?