Deze bekende vrouwen zoeken liefde in First Dates

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd voor een speciale Valentijn-aflevering van First Dates. In First dates mogen bekende Nederlanders plaatsnemen in het restaurant in een poging de liefde te vinden.

First Dates is al jaren een heerlijk programma om naar te kijken. Met plaatsvervangende schaamte mee gluren met de meest ongemakkelijke en gênante eerste afspraakjes. Een programma over de liefde moet dus iets bijzonders doen met Valentijnsdag. Daarom is er een speciale uitzending vanavond, de First Dates Valentijn Special, met BN’ers in de hot seat. Onder begeleiding van barman Viktor en natuurlijk Maître Sergio hopen deze bekende vrouwen de liefde te vinden.

Lees ook: Maan de Steenwinkel deelt alles over haar liefdesleven

1. Zarayda Groenhart

Presentatrice Zarayda Groenhart is de eerste BNér die hoopt dat cupido een van zijn pijlen op haar afvuurt. Zarayda is even uit de picture geweest, maar de meeste mensen zullen haar kennen van haar werk bij BNN, of nog als VJ van TMF.

Zelf twijfelde Zarayda enorm of ze mee wilde doen aan het programma. Ze durfde niet zo goed. Toen de vraag binnen kwam brak het zweet haar uit. Toch duikt ze in het diepe. Al is ze dat wel gewend, voor haar programma’s moest ze ook vaak haar comfortzone achter zich laten om nieuwe dingen te proberen

Zarayda vindt daten op zichzelf al een ongemakkelijk iets, laat staan als er allemaal camera’s omheen staan. Wel is ze erg blij met het resultaat. Misschien dat ze dan toch de liefde gaan vinden? De aflevering zal uitsluitsel geven.

2. Sophie Hijlkema

Het is bijzonder Sophie overdag te zien. De 3FM dj werkt voornamelijk in de nachtelijke uren. Toch is Sophie een dame die meer aandacht verdiend. Al vanaf kinds af aan was Sophie de hele dag door aan het praten. Een lekker drukke verschijning. Als radio dj is dat een goede eigenschap. Zo voorkom je ongemakkelijke stiltes. Of Sophie ook ongemakkelijke stiltes kan vermijden tijdens haar date valt nog te bezien. Ze hoop in First Dates haar grote liefde tegen het lijf te lopen.

Of Sophie nog een verborgen talent heeft wat ze in kan zetten? Jazeker! Sophie is namelijk een groot fan van zingen en muziek maken. Er is een tijd geweest dat ze zich richtte op het maken van liedjes. Ze heeft gestudeerd aan de academie voor popcultuur en is na haar studie aan de slag gegaan met zingen en stem acteren. Uiteindelijk is ze zo doorgerold naar radio dj, maar muziek maakt nog een groot deel uit van haar leven. Het is dus hopen dat Sophie een beetje een muzikale date kan vinden.

3. Miryanna van Reeden

De laatste deelnemer van de First Dates Valentijn Special is niemand minder dan Miryanna van Reeden. Miryanna is actrice en heeft ondertussen al bijna elke rol een keer mogen spelen. Ze draait dan ook al een tijdje mee, maar heeft tussen al die bekende acteurs en regisseurs nog nooit een geschikte partner gevonden.

Miryanna date sowieso niet met andere BN’ers. Niet bewust, maar het is er gewoon nooit van terecht gekomen. Wie weet dat ze vanavond wel de liefde kan vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?