Deze areas mag je absoluut niet scheren volgens vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er ligt nogal een taboe op scheren onder mannen, vooral als het om andere gebieden dan je gezichtshaar gaat. En dan hebben we het niet over je haar knippen. Maar welke areas je dan écht niet mag scheren volgens het vrouwelijk halfrond, dat is voor de meeste mannen nog wel een raadsel. Tot nu, want wij zijn even op onderzoek uitgegaan!

Borsthaar

Jup, als jij gezegend bent met meer dan drie plukjes haar op je borst zouden wij ze lekker laten zitten. De meeste vrouwen vinden borsthaar (als het een beetje binnen de perken blijft) juist aantrekkelijk en mannelijk. Wil je ‘t toch een beetje weghalen? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om het (gedeeltelijk) weg te scheren. De vrouwen hebben namelijk laten weten dat ze een kale borst ook prima vinden, het is maar net wat jij zelf het prettigst vindt.

Rughaar

Hierover waren de meningen niet bepaald verdeeld. Ondanks het feit dat haar op je rug een teken is van testosteron die zijn werk goed doet, zijn de meeste vrouwen hier geen groot fan van. De reden ervoor? Je kan de rugspieren en de contouren van je rug niet goed meer zien. Snel even (laten) waxen of scheren, dus.

Je schaamstreek

Eigenlijk waren we hier zelf ook al over uit; het is namelijk bewezen dat je zaakje er het beste uitziet als je ‘t daar beneden trimt. Sommige vrouwen laten echter weten dat helemaal kaal ook niet gewenst is, het moet er een beetje tussenin zitten. Niet te behaard, maar ook niet alles weghalen. Sommige vrouwen lieten ook weten dat ze het enigszins apart vonden als het down there helemaal kaal was, terwijl de rest van het wel nog behaard was. Trimmen dus! Maar vooral gewoon doen waar jij je het fijnst bij voelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?