Deze areas mag je absoluut niet scheren volgens vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er ligt nogal een taboe op scheren onder mannen, vooral als het om andere gebieden dan je gezichtshaar gaat. En dan hebben we het niet over je haar knippen. Maar welke areas je dan écht niet mag scheren volgens het vrouwelijk halfrond, dat is voor de meeste mannen nog wel een raadsel. Tot nu, want wij zijn even op onderzoek uitgegaan!

Borsthaar

Jup, als jij gezegend bent met meer dan drie plukjes haar op je borst zouden wij ze lekker laten zitten. De meeste vrouwen vinden borsthaar (als het een beetje binnen de perken blijft) juist aantrekkelijk en mannelijk. Wil je ‘t toch een beetje weghalen? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om het (gedeeltelijk) weg te scheren. De vrouwen hebben namelijk laten weten dat ze een kale borst ook prima vinden, het is maar net wat jij zelf het prettigst vindt.

Rughaar

Hierover waren de meningen niet bepaald verdeeld. Ondanks het feit dat haar op je rug een teken is van testosteron die zijn werk goed doet, zijn de meeste vrouwen hier geen groot fan van. De reden ervoor? Je kan de rugspieren en de contouren van je rug niet goed meer zien. Snel even (laten) waxen of scheren, dus.

Je schaamstreek

Eigenlijk waren we hier zelf ook al over uit; het is namelijk bewezen dat je zaakje er het beste uitziet als je ‘t daar beneden trimt. Sommige vrouwen laten echter weten dat helemaal kaal ook niet gewenst is, het moet er een beetje tussenin zitten. Niet te behaard, maar ook niet alles weghalen. Sommige vrouwen lieten ook weten dat ze het enigszins apart vonden als het down there helemaal kaal was, terwijl de rest van het lichaam wel nog behaard was. Trimmen dus! Maar vooral gewoon doen waar jij je het fijnst bij voelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.