Deze areas mag je absoluut niet scheren volgens vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er ligt nogal een taboe op scheren onder mannen, vooral als het om andere gebieden dan je gezichtshaar gaat. En dan hebben we het niet over je haar knippen. Maar welke areas je dan écht niet mag scheren volgens het vrouwelijk halfrond, dat is voor de meeste mannen nog wel een raadsel. Tot nu, want wij zijn even op onderzoek uitgegaan!

Borsthaar

Jup, als jij gezegend bent met meer dan drie plukjes haar op je borst zouden wij ze lekker laten zitten. De meeste vrouwen vinden borsthaar (als het een beetje binnen de perken blijft) juist aantrekkelijk en mannelijk. Wil je ‘t toch een beetje weghalen? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om het (gedeeltelijk) weg te scheren. De vrouwen hebben namelijk laten weten dat ze een kale borst ook prima vinden, het is maar net wat jij zelf het prettigst vindt.

Rughaar

Hierover waren de meningen niet bepaald verdeeld. Ondanks het feit dat haar op je rug een teken is van testosteron die zijn werk goed doet, zijn de meeste vrouwen hier geen groot fan van. De reden ervoor? Je kan de rugspieren en de contouren van je rug niet goed meer zien. Snel even (laten) waxen of scheren, dus.

Je schaamstreek

Eigenlijk waren we hier zelf ook al over uit; het is namelijk bewezen dat je zaakje er het beste uitziet als je ‘t daar beneden trimt. Sommige vrouwen laten echter weten dat helemaal kaal ook niet gewenst is, het moet er een beetje tussenin zitten. Niet te behaard, maar ook niet alles weghalen. Sommige vrouwen lieten ook weten dat ze het enigszins apart vonden als het down there helemaal kaal was, terwijl de rest van het lichaam wel nog behaard was. Trimmen dus! Maar vooral gewoon doen waar jij je het fijnst bij voelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?