Deze 4 feitjes en foto’s van radio-DJ Anne-Marie Rozing zijn het meest opmerkelijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radio-DJ Anne-Marie Rozing is een ongelooflijk knappe vrouw en daarnaast ook nog eens extreem getalenteerd. Dit zij de dingen die je van haar moet weten. 

Anne-Marie Rozing is een van de meest spontane en leuke vrouwen op de radio. de collega van Marieke Elsinga mag zich voornamelijk bezig houden met het lezen van het nieuws, maar kan daarnaast nog veel meer. In haar vrije tijd weet ze zichzelf goed te ontplooien en komen haar verborgen talenten naar boven. En die zijn best wel interessant. Er schuilt namelijk veel meer achter Anne-Marie dan je in eerste instantie zou verwachten.

Lees ook: Marieke Elsinga beleeft ergste nachtmerrie op enge foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNE-MARIE ROZING (@annemarierozing)

Anne-Marie heeft een kunstzinnige kant

Behalve goed zijn met woorden, is Anne-Marie ook heel erg goed met haar handen. Zo kan ze bijvoorbeeld best leuk schilderen. Dat is een van haar verborgen talenten. Heel af en toe mag ze dat talent even laten zien en dat vindt ze natuurlijk heel fijn om te doen. Zo probeert ze de kunsten van Bob Ross na te doen en een schilderij van een landschap te maken. Aan het einde van de rit heeft Anne-Marie een schilderij weten te maken waar ze best wel trots op kan zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNE-MARIE ROZING (@annemarierozing)

Anne-Marie heeft een ingerichte thuisstudio, inclusief pyjama

Net als vele van haar collega’s heeft ook Anne-Marie haar huis zo ingericht dat ze volledig vanuit huis kan werken. En dat is mooi, want met de hele pandemie wil het nog wel eens voorkomen dat je vanuit huis aan de slag moet. Je zag het al een aantal keer met Marieke Elsinga, maar ook Anne-Marie Rozing ontkomt niet aan de vloek van thuiswerken. Het voordeel is wel dat ze dan de hele dag in haar knusse pyjama mag zitten. En dat is een leuk uitzicht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNE-MARIE ROZING (@annemarierozing)

Anne-Marie maakt erg sportieve foto’s

Anne-Marie doet in haar vrije tijd aan voetbal en plaatst regelmatig een leuke foto van haar trainingen en wedstrijden. Zelfs als je niets met het spelletje hebt, dan kan je het enthousiasme van Anne-Marie zeker nog waarderen. Ze is erg fanatiek als het gaat om voetbal en deelt om de haverklap leuke en mooie momenten die zich langs de lijn afspelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNE-MARIE ROZING (@annemarierozing)

Anne-Marie Rozing is een echt buitenmens

Binnen zitten doe je Anne-Marie echt geen plezier mee. De prachtige radio-DJ houdt ervan om zich in de natuur te begeven en buiten leuke dingen te doen. Kamperen vindt ze bijvoorbeeld heerlijk. Zo kan ze namelijk dagen lang genieten van het mooie weer en de natuur. Voor Anne-Marie bestaat er geen betere vorm van ontspanning dan een tentje neerzetten in de bossen. Daar voelt Anne-Marie zich helemaal thuis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNE-MARIE ROZING (@annemarierozing)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!