Derde Expeditie voor Eva Koreman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radiozender 3FM gaat toch nog een keer Serious Request organiseren. De muziekzender pakt het anders aan dan het in december georganiseerde Lifeline. Deze ‘Never Walk Alone’-editie van Serious Request betekent voor radio-dj Eva Koreman haar derde expeditie in heel korte tijd. 

Eva Koreman heeft het er maar druk mee. De radio-dj van 3FM (NPO) heeft de afgelopen maanden twee grote expedities ondernomen en inmiddels staat nummertje drie ook op het programma. 3FM’s Serious Request: Never Walk Alone zal 16 april van start gaan. Traditiegetrouw gaan de 3FM-dj’s plaatjes draaien in ruil voor donaties voor een goed doel (in dit geval het Rode Kruis) waarmee de zender én hun dj’s een steentje bij willen dragen in de strijd tegen het corona-virus.

Expeditie Robinson

Zoals al gezegd: deze Serious Request betekent de derde expeditie van Eva in heel korte tijd. Allereerst deed de radio-dj natuurlijk mee aan het tv-programma Expeditie Robinson. In die show maakten we eigenlijk pas écht kennis met Eva, die vooral herinnerd zal worden om haar vol met vitaminepillen én haar fenomenale ezelsbrug om één van de proeven te doorstaan. Mocht je nog steeds niet weten wie Eva nou precies is, dan hebben we daar óók een ezelsbruggetje voor.

Lees ook: De Expeditie Eva Ezelsbrug

3FM Lifeline

Na Expeditie Robinson volgde er een tweede Expeditie voor Eva: Lifeline. Voor deze actie van 3FM wandelde Eva het eelt van haar voeten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Lifeline is als het ware de opvolger van het Glazen Huis, waar de radiozender in 2018 afscheid van nam.

Mocht Lifeline aan je voorbij zijn gegaan: schaam je niet, dat overkwam velen. Het getuigt overigens wel van grote klasse om vrijwel ongezien van Goes naar Groningen te lopen. Chapeau!

Lees ook: Eva Koreman zet Expeditie voort

Serious Request: Never Walk Alone

En ook bij de 3FM’s tweede Serious Request binnen één jaar tijd, is Eva er weer ‘gewoon’ bij. Zo zie je maar weer: een junk heeft zijn naald, een alcoholist zijn fles en Eva heeft haar Expedities. Wát een vrouw.

Vanaf zestien april kun je Eva in de avonden bij Serious Request horen. In tegenstelling tot voorgaande jaren blijven de radio-dj’s wel gewoon ’thuis’. Als in: de radiostudio, niet hun eigen woonkamer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!