De Zwitserse natuur is bijna net zo mooi als Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is momenteel heerlijk aan het genieten van een welverdiend rustmomentje in Zwitserland. Maar zelfs tussen de prachtige Zwitserse natuur is Jutta nog steeds het mooiste plaatje. 

Een week geleden was ze nog flink aan de bak op het ijs, maar nu is de beeldschone schaatsster Jutta Leerdam heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie. En dat doet ze in het prachtige Zwitserland. Maar zelfs in een land vol mooie berggebieden en prachtig blauwe meren is Jutta nog steeds het knapste plaatje in de hele wijde omgeving. Gelukkig houdt Jutta iedereen op de hoogte van haar Zwitserse avonturen via Instagram. Zo kan je meegenieten met de verleidelijke sporter.

Lees ook: Jutta Leerdam beleeft intiem trainingsmomentje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta tussen de Zwitserse bergen nog steeds het mooiste

Jutta geniet momenteel heerlijk van het echte Zwitserleven gevoel. Met haar zijdezachte badjas lunchen op de veranda, met uitzicht op een paar prachtige bergtoppen. Jutta komt hier helemaal tot rust en dat valt wel te begrijpen. Het landschap is bijna net zo mooi als Jutta zelf. Al is dat natuurlijk vrij lastig om aan te tippen. Een week geleden sprintte Jutta nog het ijs over voor haar intensieve trainingskamp. Jutta blijft namelijk flink doortrainen om haar hoge niveau te kunnen behouden. In opperste concentratie heeft ze dagenlang alles gegeven. En daarom mag ze nu heerlijk van de rust genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

De liefde van Jutta gaat door de maag

Jutta is een redelijk simpele meid. Ze heeft liefde, aandacht en een heleboel voedsel nodig. Als een ding duidelijk is, dan is het dat Jutta dol is op lekker eten. Het liefste gaat de topatlete meerdere keren uit eten met haar vriendinnen of medesporters. Je kan Jutta niet gelukkiger maken dan met een heerlijk bord eten voor haar neus. Geen poespas over calorieën, maar gewoon lekker eten. En dat maakt van Jutta nog een veel sympathieker persoon dan ze al was. Er zijn vele kwaliteiten die Jutta tot een toppersoon maken en haar liefde voor lekker eten is er zeker een van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Iedereen heeft een beetje Jutta nodig

Jutta is dus nog wel even zoet in Zwitserland, al helemaal als ze eerst alle lekkere hapjes uit moet gaan proberen. Wanneer de prachtige atlete weer in Nederland is, dat is dus nog niet bekend. Maar hopelijk weer snel, want anders gaan mensen straks nog Jutta ontwenningsverschijnselen krijgen. Te weinig Jutta Leerdam in je leven is ook gewoon niet goed. Je hebt per week ook gewoon een minimale dosis nodig, een minimale hoeveelheid Jutta die je de week door helpt. Gelukkig bestaat er nog iets als Instagram, zodat je niet hoeft te wachten tot Jutta weer een wedstrijd heeft of aanschuift bij een televisieprogramma om je fix te krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!