De Zwitserse natuur is bijna net zo mooi als Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is momenteel heerlijk aan het genieten van een welverdiend rustmomentje in Zwitserland. Maar zelfs tussen de prachtige Zwitserse natuur is Jutta nog steeds het mooiste plaatje. 

Een week geleden was ze nog flink aan de bak op het ijs, maar nu is de beeldschone schaatsster Jutta Leerdam heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie. En dat doet ze in het prachtige Zwitserland. Maar zelfs in een land vol mooie berggebieden en prachtig blauwe meren is Jutta nog steeds het knapste plaatje in de hele wijde omgeving. Gelukkig houdt Jutta iedereen op de hoogte van haar Zwitserse avonturen via Instagram. Zo kan je meegenieten met de verleidelijke sporter.

Lees ook: Jutta Leerdam beleeft intiem trainingsmomentje
Jutta tussen de Zwitserse bergen nog steeds het mooiste

Jutta geniet momenteel heerlijk van het echte Zwitserleven gevoel. Met haar zijdezachte badjas lunchen op de veranda, met uitzicht op een paar prachtige bergtoppen. Jutta komt hier helemaal tot rust en dat valt wel te begrijpen. Het landschap is bijna net zo mooi als Jutta zelf. Al is dat natuurlijk vrij lastig om aan te tippen. Een week geleden sprintte Jutta nog het ijs over voor haar intensieve trainingskamp. Jutta blijft namelijk flink doortrainen om haar hoge niveau te kunnen behouden. In opperste concentratie heeft ze dagenlang alles gegeven. En daarom mag ze nu heerlijk van de rust genieten.
De liefde van Jutta gaat door de maag

Jutta is een redelijk simpele meid. Ze heeft liefde, aandacht en een heleboel voedsel nodig. Als een ding duidelijk is, dan is het dat Jutta dol is op lekker eten. Het liefste gaat de topatlete meerdere keren uit eten met haar vriendinnen of medesporters. Je kan Jutta niet gelukkiger maken dan met een heerlijk bord eten voor haar neus. Geen poespas over calorieën, maar gewoon lekker eten. En dat maakt van Jutta nog een veel sympathieker persoon dan ze al was. Er zijn vele kwaliteiten die Jutta tot een toppersoon maken en haar liefde voor lekker eten is er zeker een van.

Iedereen heeft een beetje Jutta nodig

Jutta is dus nog wel even zoet in Zwitserland, al helemaal als ze eerst alle lekkere hapjes uit moet gaan proberen. Wanneer de prachtige atlete weer in Nederland is, dat is dus nog niet bekend. Maar hopelijk weer snel, want anders gaan mensen straks nog Jutta ontwenningsverschijnselen krijgen. Te weinig Jutta Leerdam in je leven is ook gewoon niet goed. Je hebt per week ook gewoon een minimale dosis nodig, een minimale hoeveelheid Jutta die je de week door helpt. Gelukkig bestaat er nog iets als Instagram, zodat je niet hoeft te wachten tot Jutta weer een wedstrijd heeft of aanschuift bij een televisieprogramma om je fix te krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!