De Winterse avonturen van Amy Vol van O’G3NE

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het koude Winterweer zorgt ervoor dat de iedereen nu lekker de kou opzoekt voor een beetje pret in de sneeuw. En soms lopen die avonturen spannender dan je gehoopt had. Zo ook voor zangeres Amy Vol, ook wel bekend als éénderde van meidengroep O’G3NE.

Amy probeert er met de huidige kou het beste van te maken. Haar dagen zijn tot nu toe lekker divers en veelzijdig. Je moet toch iets als je niet mag optreden vanwege alle maatregelen. Maar hoe zien de spannende Winter avonturen van Amy er dan precies uit?

Lees ook: Amy van O’G3NE kondigt ‘frisse start’ aan op Instagram

Morning routine

Amy haar dag begint standaard met het uitlaten van haar trouwe viervoeter. Zo kan ze een beetje met het beestje spelen in de sneeuw en krijgt de zangeres voldoende beweging om straks weer avonden lang op een podium te kunnen blijven staan. Het hondje is ook dol enthousiast als hij door de berg witte sneeuw mag springen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Op glad ijs

Ook besluit Amy om het erop te wagen en het ijs op te trekken. Want wat is nou fijner dan op natuurijs kunnen schaatsen. Je moet er van genieten nu het nog kan, aangezien volgende week het waarschijnlijk klaar is met alle Winterpret. Wel had Amy even een angstmomentje toen het ijs waarop zij wilde schaatsen, begon te scheuren. Gelukkig heeft ze droog de kant weten te bereiken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Verwenmomentje

Amy sluit haar sportieve en spannende dag af met een welverdiend geniet momentje. Met een kopje warme Chocomel in haar handen warmt de zangeres op na alle buitenpret. Natuurlijk hoort er ook een flinke scheut slagroom bij, al heeft Amy dat natuurlijk eigenlijk niet nodig. Ze is al zoet genoeg van zichzelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!