De Winterse avonturen van Amy Vol van O’G3NE

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het koude Winterweer zorgt ervoor dat de iedereen nu lekker de kou opzoekt voor een beetje pret in de sneeuw. En soms lopen die avonturen spannender dan je gehoopt had. Zo ook voor zangeres Amy Vol, ook wel bekend als éénderde van meidengroep O’G3NE.

Amy probeert er met de huidige kou het beste van te maken. Haar dagen zijn tot nu toe lekker divers en veelzijdig. Je moet toch iets als je niet mag optreden vanwege alle maatregelen. Maar hoe zien de spannende Winter avonturen van Amy er dan precies uit?

Lees ook: Amy van O’G3NE kondigt ‘frisse start’ aan op Instagram

Morning routine

Amy haar dag begint standaard met het uitlaten van haar trouwe viervoeter. Zo kan ze een beetje met het beestje spelen in de sneeuw en krijgt de zangeres voldoende beweging om straks weer avonden lang op een podium te kunnen blijven staan. Het hondje is ook dol enthousiast als hij door de berg witte sneeuw mag springen.
Op glad ijs

Ook besluit Amy om het erop te wagen en het ijs op te trekken. Want wat is nou fijner dan op natuurijs kunnen schaatsen. Je moet er van genieten nu het nog kan, aangezien volgende week het waarschijnlijk klaar is met alle Winterpret. Wel had Amy even een angstmomentje toen het ijs waarop zij wilde schaatsen, begon te scheuren. Gelukkig heeft ze droog de kant weten te bereiken.
Verwenmomentje

Amy sluit haar sportieve en spannende dag af met een welverdiend geniet momentje. Met een kopje warme Chocomel in haar handen warmt de zangeres op na alle buitenpret. Natuurlijk hoort er ook een flinke scheut slagroom bij, al heeft Amy dat natuurlijk eigenlijk niet nodig. Ze is al zoet genoeg van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!