De vele looks van Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tenzij je de afgelopen dagen onder een steen hebt gelegen, heb je waarschijnlijk opgemerkt dat Nikkie enorm veel nieuwe content online aan het zetten is. De ene na de andere foto deelt ze met haar trouwe volgers. Niet alleen krijg je zo een mooi inkijkje in het leven van de ontwerpster en onderneemster, maar zo krijg je ook een mooi overzicht van alle verschillende leuke pakjes die Nikkie in huis heeft. 

Nikkie Plessen is een slim zakenvrouw. Ze weet dat hoe meer ze plaatst op social media, des te actueler ze blijft. En hoe meer mensen van haar zien, des te meer ze van haar willen kopen. Alle vrouwen willen aan wat zij aan heeft. En alle mannen willen graag dat hun vrouw of vriendin er meer uit ziet als Nikkie, dus die kopen maar al te graag haar kleding. Maar ook als je niet geneigd bent iets van haar te bestellen, kan je altijd nog genieten van de vele foto’s die Nikkie graag deelt.

Lees ook: Nikkie Plessen showt spannend jurkje in nieuwe foto

Nikkie’s accessoires

Hoewel Nikkie natuurlijk bekend staat om haar luxe kledinglijn, heeft ze nog veel meer dingen die ze wilt tonen. Bijvoorbeeld haar reeks aan accessoires, zoals horloges, armbandjes, kettingen en ringen. En om te zorgen dat haar kleding niet de overhand neemt op de foto, heeft ze die voor het gemak maar niet aangetrokken. Nikkie trekt haar stoute schoenen aan voor deze shoot. Met een zwoele blik richting de camera weet ze iedereen te betoveren.

De Business look

Toch wilt Nikkie graag goed voor de dag komen. Helemaal omdat haar dagen vaak gevuld zijn met besprekingen en onderhandelingen. Dat hoort er nu eenmaal bij als succesvol onderneemster. En in de wereld van het ondernemen, die voornamelijk nog steeds betreden wordt door mannen, moet je jezelf kunnen onderscheiden. Je moet serieus genomen worden, zonder te veranderen in een saaie, grijze mus. en Nikkie doet dat uitstekend. Niet alleen ziet ze er fantastisch uit, ze straalt met haar outfit ook een erg professionele houding uit. Iedereen die met haar moet onderhandelen, kan Nikkie maar beter niet onderschatten. Ze lust alle zakenmannen van Nederland namelijk rauw!

Even lekker lui op de bank

Na een flinke werkdag is het belangrijk om thuis eens helemaal te ontspannen. Maar zelfs thuis ziet Nikkie er graag op haar best uit. Haar zondagse kleding is zowel comfortabel, aantrekkelijk, en erg zacht en warm. Nikkie doet het allemaal. Want waarom niet tegelijkertijd comfortabel zijn en er goed uitzien? Nikkie bewijst maar weer eens dat je zelfs als er niemand kijkt, niet jezelf hoeft te verslonzen. Als je jezelf goed kleedt, dan voel je jezelf gelijk een stuk fijner en zelfverzekerder. Alle vrouwen kunnen dus een goed voorbeeld nemen aan Nikkie’s uitdagende kledingkast.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...