De spannendste Instagram foto’s van Marieke Elsinga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is misschien wel de meest begeerde radio dj van het moment, de enige echte Marieke Elsinga. Marieke is bij iedereen populair en laat graag aan haar fans ziet hoe het met haar gaat. Voornamelijk op Instagram post ze leuke updates en spannende foto’s. 

Lees ook: Marieke Elsinga flink afgevallen op zandbak foto

Marieke in haar blauwe jurk

Marieke is een mooie vrouw, dat weet ze zelf ook. En dat laat ze maar al te graag zien. Meestal gaat ze voor een casual look, maar soms verrast ze haar volgers met een iets andere outfit. Zoals deze strakke, blauwe jurk bijvoorbeeld. Marieke ziet er niet alleen heel stijlvol, maar ook vooral heel goed uit in haar blauwe jurk. Die mag ze dus wel vaker een keer uit de kast trekken.
De casual look van Marieke Elsinga

Maar ondanks het feit dat Marieke er geweldig bij loopt in een strakke jurk, zit ze het liefst de hele dag in een gemakkelijke outfit aan op de bank. Een stukje comfort gaat haar boven stijl. En dat valt ook wel te begrijpen. Als je zo’n druk bestaan hebt als Marieke, waarin je van tv naar radio studio rent om honderd programma’s tegelijk te maken, dan wil je ook iets dragen waar je jezelf prettig in voelt. Gelukkig ziet ze er in casual kleding ook super uit.
Een dansje in haar badjas

Maar zelfs zonder kleding is Marieke een echte Hollandse schone. Ze heeft een flink gehalte humor en spontaniteit die haar een van de leukere vrouwen van Nederland maakt. En die kant van zichzelf laat ze maar al te graag zien. Bijvoorbeeld dansend in haar badjas.
Marieke doet een Britney Spears

Dansen doet Marieke trouwens niet alleen maar exclusief in haar badjas. Ook heeft ze stiekem alle moves van Britney Spears geoefend. En om die het beste te kunnen beoefenen heeft ze er ook maar een echte Britney-outfit bij gekocht. En die staat haar absoluut niet verkeerd. Bijna beter dan het origineel zou je kunnen zeggen.
Met de benen bloot

Jurkjes en rokjes, daar houdt Marieke van. En af en toe zijn shorts ook in orde. Als ze maar kan rondlopen in haar blote beentjes. Marieke is niet bang om haar benen bloot te stelen aan een beetje zonlicht. En de look misstaat haar natuurlijk niet. Met een beetje geluk besluit Marieke dat lange broeken sowieso niet haar ding zijn en wordt dit haar standaard look.
Het ochtendritueel van Marieke Elsinga

Met de kat en de krant op bed, een kopje koffie en langzaam wakker worden. Dat is het ochtendritueel van Marieke. En dat deelt ze natuurlijk maar al te graag met haar trouwe volgers. Zo krijgen die een exclusief inkijkje in het leven van Marieke. En dat is natuurlijk een hoop waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!