De mooiste Instagram foto’s van Sterre Koning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een van de meest opkomende artiesten van het moment is de 18 jarige Sterre Koning. Tijd om eens een kijkje te nemen in het leven van deze rijzende ster op haar Instagram. 

Sterre Koning is the next big thing. Je gaat de komende jaren echt nog veel van haar horen. Sterre zingt, presenteert, acteert, heeft een succesvol YouTube kanaal en doet daarnaast ook nog eens modellenwerk. Een dame van vele talenten dus. Hoog tijd om Sterre eens beter te leren kennen. En hoe leer je iemand nou beter kennen dan met een kijkje achter de schermen. Die kan je het beste vinden op Instagram, waar Sterre vele mooie foto’s plaatst.

Lees ook: De allermooiste Instagram foto’s van presentatrice Geraldine Kemper

OP jonge leeftijd al zeer succesvol

Hoewel Sterre slechts achttien lentes oud is, heeft ze nu al een carriere waar menig artiest u tegen zegt. Zo werkt ze ook vaak samen met hele grote namen in de influencer wereld. Laatst werd ze nog gespot met Anna Nooshin, een van de meest bekende vrouwelijk influencers van het moment.

Een intens zwoele blik

Sterre heeft een blik waarmee ze je recht in de ziel aan kan kijken. Ze komt dan ook vrij intens en zwoel over. In haar blauwe topje kijkt ze iedereen intimiderend aan. Pas dus maar op, want met deze meid wil je het absoluut niet aan de stok hebben.

De krullen van Sterre

Normaliter heeft Sterre vooral erg stijl haar, maar soms dan vindt ze het leuk om het een beetje om te gooien. Zo had ze laatst uit het niks een beetje een slag in haar haren. Er staken wat krulletjes uit. En dat was helemaal geen verkeerde look voor Sterre.

Sterre en Marco Borsato

Van de Maan naar de sterren, ehh.. Sterre. Marco lijkt zijn zinnen gezet te hebben op de talentvolle zangeres. En dat terwijl het eindelijk weer een beetje goed leek te gaan tussen hem en Leontien. Marco snoept graag van verschillende walletjes. Als hij van Sterre maar geen vallende ster weet te maken.

De luxe jurkjes van Sterre

Sterre heeft meer in huis dan alleen maar strakke topjes en korte broekjes. Ze heeft zowaar een aantal mooie, luxe jurkjes in de kast hangen, zoals dit stijlvolle blauwe jurkje. Als een dame met luxe smaak loopt ze over straat. Sterre ziet er met de blauwe jurk nog eens extra charmant uit.

Sterre rocks!

Ondanks haar jonge leeftijd is Sterre wel een dame met extreem veel pit. Als ze ergens voor gaat dan doet ze dat voor de volle honderd procent. Een echte rockchick met wat te zeggen dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...