De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Femke Bol weet het ene na het andere record neer te zetten. De jonge hardloopster is een van de beste sporters die Nederland de afgelopen jaren heeft gehad. Zonder extreem haar best te hoeven doen plaatste Femke zich voor de halve finales 400 meter horden. Zelfs zonder zich in te spannen was het gat met de nummer twee ruim een seconde. Kat in het bakkie dus voor Femke, die inmiddels favoriet is voor het goud. Maar ook op Instagram ontpopt Femke zich als een favoriet voor velen. Want daar plaatst ze de ene na de andere leuke foto.

Lees ook: Femke Bol op Olympische Spelen in Tokyo
Een geboren Olympiër

Het is al jaren de droom van Femke om op de Olympische Spelen te mogen meedoen. En nu is die droom dan eindelijk werkelijkheid. Ze kan dan ook niet anders dan haar blijdschap delen met al haar volgers. Op Instagram plaatst ze een foto bij de Olympische ringen. En hoewel je misschien niet veel ziet van Femke, komen haar mooie benen, die haar straks het goud op gaan leveren, we goed uit op de foto.
Femke op haar vrije dag

als ze niet keihard aan het trainen is of een nieuw record aan het vestigen op de baan, dan houdt Femke er enorm van om lekker lui een dagje niks te doen. Lekker genieten van de zon, haar haren los en heerlijk ontspannen. En waar Femke er normaal natuurlijk al prachtig uitziet op de baan, ziet ze er op die vrije momentjes nog net even iets leuker, liever en knapper uit dan anders.
De knappe lach van Femke

Een van de leukste dingen aan Femke is haar ontzettend lieve en knappe lach. Als Femke naar je lacht dan wordt je heel even warm van binnen. Ze veranderd namelijk als ze lacht van bloedserieuze topsporter naar een tikje verlegen girl next door die je hebt leren kennen bij de lokale koffietent. Ondanks haar status van topatlete is Femke dus een hartstikke gewoon en lief meisje gebleven, met een ongelooflijk leuke lach.
Het nieuwe sportpakje van Femke

Femke zorgt er altijd voor dat ze de beste en mooiste kleding heeft om in te kunnen sporten. en als ze dan een nieuw setje binnen heeft, dan moet die natuurlijk even geshowd worden. Op haar Instagram deelt ze trots haar nieuwe kleding, met een blik die schreeuwt ‘ik ben overal klaar voor.’ En dat is gebleken. Femke is straks namelijk de enige sporter die zonder moeite het goud voor zich weet te winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.