De mooiste Instagram foto’s van O’G3NE zangeres Shelley Vol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelley Celine Vol staat bekend als één van de zusjes van O’G3NE. Haar ruim 100.000 volgers op Instagram weet ze elke dag blij te maken met een prachtige foto. De zangeres is op 18 oktober 1995 geboren. De zusjes van O’G3NE zijn regelmatig te bewonderen op tv, maar voor wie er geen genoeg van kan krijgen hebben wij de mooiste Instagram foto’s van Shelley voor op een rijtje gezet.

Lees ook De beste foto’s van Maan de Steenwinkel met andere vrouwen

Shelley deelt foto in strak pakje

In het begin van dit jaar wist Shelley Vol iedereen te verbazen met een foto waarop te zien is dat de zangeres heel erg is afgevallen. De OG3NE-zangeres is maar liefst 25 kilo afgevallen, met behulp van een dieetmethode die razend populair blijkt onder BN’ers. Niet alleen Shelley is tientallen kilo’s afgevallen dankzij het Alizonne-dieet, ook Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley waagden zich eraan en met succes. Shelley rockt elke outfit maar showt op deze foto dat ze toch wel kei hard heeft gewerkt om te stralen in een strakkere outfit!

Dit is de auto van Shelley Vol

Dat Shelley niet alleen gas kan geven met haar stem laat ze met onderstaande foto wel zien. De brunette poseert voor haar gloednieuwe BMW. De positieve reacties onder de foto spreken voor zich. Iedereen zou wel een ritje willen maken met deze 25-jarige dame.

Uitdagende foto’s op Instagram

Shelly van O’G3NE is vaak onderweg en deelt hiervan ook graag foto’s met haar volgers. Met haar prachtige bruine ogen en uitdagende blik deelt de 25-jarige Shelley een selfie vanuit de auto. Je zou hopen dat de zangeres onderweg is naar jouw adres.

Shelley in Dance, Dance, Dance

Iedereen weet dat Shelley net als haar twee zusjes de sterren van de hemel zingt. Prachtige medleys en samenzang zorgt gegarandeerd voor kippenvel. Maar toen de zusjes in 2019 meededen aan het RTL dansprogramma Dance, Dance, Dance werd meteen duidelijk dat Shelley naast zingen ook nog eens een flink potje kan dansen. Geboren entertainer Shelley schittert tijdens haar danssolo op een nummer van Jennifer Lopez. Met hun uitdagende moves weten de zusjes van O’G3NE uiteindelijk het RTL-programma te winnen!
Shelley is afgevallen en trots op haar

Eigenlijk spreekt deze foto voor zich. Shelley schittert hier in een prachtige classy jurk met een stoere noch uitdagende blik. Op deze foto is te zien dat de zangeres duidelijk trots is op haar . Een waar je u tegen zegt. Vol trots showt Shelley haar outfit waarop er een prachtig stel benen uitspringt!

Heeft Shelley Vol een ziekte?

O’G3NE-zussen Amy, Shelley en Lisa Vol zijn 24/7 met elkaar en hebben hierdoor een sterke band. Wat deze band nog sterker maakt is de ziekte van haar tweelingzus Amy. Omdat zij wegens een aangeboren afwijking sneller dan anderen ziek kan worden houden de zussen elkaar goed in de gaten! Zusje Amy is namelijk geboren met één long en astma.  “Waar ‘normale’ mensen een paar dagen snipverkouden zijn, ben ik gelijk drie weken uit de running.” Aldus zusje Amy. Shelley heeft deze afwijking, in tegenstelling tot wat sommigen denken, niet. Ondanks de ziekte van O’G3ENE zusje Amy laat het trio er niet bij zitten. Ze zingen de mooiste liedjes en laten zich niet uit het veld slaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?