De mooiste Instagram foto’s van Jeugdjournaal presentatrice Annabelle Zandbergen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kinderen, neefjes of nichtjes zijn waarschijnlijk al helemaal weg van de leuke Annabelle Zandbergen en na het zien van haar mooiste Instagram foto’s ben jij ook fan. 

NOS Jeugdjournaal Presentatrice Annabelle Zandbergen studeerde in 2014 af aan de school voor de Journalistiek in Utrecht. Daarna was ze een tijdje werkzaam voor het online platform van De Telegraaf. In 2018 mocht ze aan de slag voor de NOS bij het NOS Jeugdjournaal. Eerst van achter haar bureautje, maar later ook voor de camera als verslaggeefster. En dat is maar goed ook, anders had je nu niet zo leuk kunnen genieten van de mooie Annabelle. Ook op Instagram doet ze het erg goed. Ze houdt haar volgers bij over de laatste ontwikkelingen in haar leven en deelt leuke foto’s. En van die foto’s zijn dit de mooiste.

Lees ook: Maak kennis met NOS verslaggeefster Iris de Graaf

Het poesje van Annabelle

Annabelle staat letterlijk alles leuk. Zelfs een schattig nachtjaponnetje met een gigantisch kattenhoofd. Zelfs net voor het slapengaan ziet Annebelle er nog steeds hartstikke leuk uit. Al komt dat niet als een verassing. Annabelle komt over als iemand die overal op elk moment goed voor de dag kan komen. De verbaasde blik van de poes op haar nachtjapon is dus nergens voor nodig.
Annabelle en de discodip

Met het warme weer is het af en toe nodig om een beetje af te koelen. En dat doe je natuurlijk het beste met een koel toetje. Annabelle maakt er dan wel gelijk een feestje van met een kleurrijke discodip op haar ijsje. En daar moet ze gelijk even van lachen. Zo showed ze gelijk even haar mooie lach.
Haar wilde haren

Met haar haren losgeslagen krijg je gelijk een hele andere kant te zien van Annabelle. Haar wilde kant is zeker niet verkeerd. Het zou misschien wel leuk zijn als Annabelle wat vaker deze wilde look aan houdt. Madonna is er namelijk niks bij.
Schatzoeker Annabelle

Voor een item voor het Jeugdjournaal mocht Annabelle als echte schatzoeker in het bos op pad. Met een metaaldetector in haar hand was ze op zoek naar verborgen schatten. Ze had veel beter het apparaat op zichzelf kunnen richten, want Annabelle is de grootste schat van allemaal.
De tweelingzus van Annabelle

Wat weinig mensen weten is dat Annabelle een tweelingzus heeft. Ze is alleen wel gemaakt van karton. Zo naast elkaar is het wel duidelijk dat the real deal een stuk beter is dan elke imitatie ooit gaat zijn. Wel leverde de dubbel van Annabelle een leuke foto op.
Annabelle is altijd vrolijk

Als je Annabelle tegen komt dan is de kans groot dat ze een brede glimlach op haar gezicht heeft. Annabelle wordt altijd lachend gespot. Dat is natuurlijk geen verkeerde eigenschap, Iedereen die in de buurt komt van Annabelle is gelijk vrolijk en goed gestemd. Met haar lach maakt ze iedereens dag dus een stukje beter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!