De mooiste Instagram foto’s van Jada Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato is zangeres en dochter van Marco Borsato. Ze timmert hard aan de weg om bekend zangeres te worden. En daarbij houdt ze haar fans graag tevreden op Instagram. 

Jada Borsato valt in de categorie ‘beroemde dochters’, aangezien haar vader niemand minder is dan vrouwenverslinder en bekend zanger Marco Borsato. Maar inmiddels is Jada hard op weg om haar vader voorbij te gaan als meest bekende Borsato van Nederland. Ze is een talentvolle zangeres die ook nog eens easy on the eyes is. Jada is het perfecte plaatje. En dat bewijst ze keer op keer op haar Instagram pagina.

Lees ook: Jada Borsato is trotse dochter na interview Marco Borsato

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada koelt lekker af in het water

Iedereen is af en toe eens toe aan een lekkere vakantie vol zon, zee en strand. Zo ook Jada. Ze deelt haar vakantiefoto’s maar al te graag op Instagram. Wel is ze een klein beetje verlegen, vandaar dat ze half onderwater weggedoken zit in het zwembad. En wat voor een zwembad. Jada neemt het er eens goed van. Dat mag ook wel, aangezien het afgelopen jaar in huize Borsato erg stressvol is geweest.

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada in the discotheque

Soms dan wil je gewoon lekker losgaan in een foute nachtclub. Jada ook, en daarom werkt deze foto zo goed. Je kan je gelijk al voorstellen hoe het is om Jada in het echt tegen te komen. Zo, in het felgekleurde licht van de nachtclub, zie je haar dan staan. Al ziet Jada er natuurlijk goed uit in elk licht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Een gezonde lifestyle

Jada is een gezonde dame. Ze zorgt goed voor zichzelf en dat kan je merken. Zo gaat er niks boven een ommetje maken of een stukje joggen. Jada doet er alles aan om er goed uit te blijven zien. En dat lijkt zo te zien erg goed te werken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Het trainingspak van Jada Borsato

Ze draagt alleen de beste en mooiste kleding, dat is Jada ten voeten uit. Zo ook, wanneer ze in de startblokken staat om te gaan trainen. In haar designer trainingspak poseert ze nog even voor haar fans om ze een korte update te geven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada in een mooie glitterjurk

Op haar verjaardag hulde Jada zich in een heuse glitterjurk. Ze laat zo een hele andere kant van zichzelf zien. Van verlegen meisje naar charmante vrouw die klasse uitstraalt. Zo te zien bracht Jada haar verjaardag door op haar slaapkamer. De jurk heeft dus nog weinig actie gezien. Het is dus hopen dat de nachtclubs snel open mogen, zodat je live kan genieten van de oogverblindende Jada Borsato.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!