De mooiste Instagram foto’s van Jada Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato is zangeres en dochter van Marco Borsato. Ze timmert hard aan de weg om bekend zangeres te worden. En daarbij houdt ze haar fans graag tevreden op Instagram. 

Jada Borsato valt in de categorie ‘beroemde dochters’, aangezien haar vader niemand minder is dan vrouwenverslinder en bekend zanger Marco Borsato. Maar inmiddels is Jada hard op weg om haar vader voorbij te gaan als meest bekende Borsato van Nederland. Ze is een talentvolle zangeres die ook nog eens easy on the eyes is. Jada is het perfecte plaatje. En dat bewijst ze keer op keer op haar Instagram pagina.

Lees ook: Jada Borsato is trotse dochter na interview Marco Borsato
Jada koelt lekker af in het water

Iedereen is af en toe eens toe aan een lekkere vakantie vol zon, zee en strand. Zo ook Jada. Ze deelt haar vakantiefoto’s maar al te graag op Instagram. Wel is ze een klein beetje verlegen, vandaar dat ze half onderwater weggedoken zit in het zwembad. En wat voor een zwembad. Jada neemt het er eens goed van. Dat mag ook wel, aangezien het afgelopen jaar in huize Borsato erg stressvol is geweest.
Jada in the discotheque

Soms dan wil je gewoon lekker losgaan in een foute nachtclub. Jada ook, en daarom werkt deze foto zo goed. Je kan je gelijk al voorstellen hoe het is om Jada in het echt tegen te komen. Zo, in het felgekleurde licht van de nachtclub, zie je haar dan staan. Al ziet Jada er natuurlijk goed uit in elk licht.
Een gezonde lifestyle

Jada is een gezonde dame. Ze zorgt goed voor zichzelf en dat kan je merken. Zo gaat er niks boven een ommetje maken of een stukje joggen. Jada doet er alles aan om er goed uit te blijven zien. En dat lijkt zo te zien erg goed te werken.
Het trainingspak van Jada Borsato

Ze draagt alleen de beste en mooiste kleding, dat is Jada ten voeten uit. Zo ook, wanneer ze in de startblokken staat om te gaan trainen. In haar designer trainingspak poseert ze nog even voor haar fans om ze een korte update te geven.
Jada in een mooie glitterjurk

Op haar verjaardag hulde Jada zich in een heuse glitterjurk. Ze laat zo een hele andere kant van zichzelf zien. Van verlegen meisje naar charmante vrouw die klasse uitstraalt. Zo te zien bracht Jada haar verjaardag door op haar slaapkamer. De jurk heeft dus nog weinig actie gezien. Het is dus hopen dat de nachtclubs snel open mogen, zodat je live kan genieten van de oogverblindende Jada Borsato.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!