De mooiste Instagram foto’s van influencer Juultje Tieleman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is een van de leukste Nederlandse vrouwen op het internet. Op Instagram plaatst de blondine de leukste foto’s. 

Influencer Juultje Tieleman werd vooral bekend als het vriendinnetje van YouTuber Gio. Inmiddels is het alweer even uit en heeft de blondine zelf een hele horde fans weten te verzamelen. Haar social kanalen groeien en niet zonder reden. Juultje is een van de leukste Nederlandse vrouwen op het internet. Dat Juultje ook een van de mooiste Nederlandse vrouwen op het internet is zal er vast ook iets mee te maken hebben. Hoe dan ook, Juultje stijgt als een raket. Voor wie haar nog niet zo goed kent, op haar Instagram plaatst ze allemaal leuke foto’s uit haar leven. Zo kan je Juultje een beetje beter leren kennen. En van al die foto’s, zijn dit toch wel echt de mooiste.

Lees ook: Juultje Tieleman doet auditie Game of Thrones in nieuwe foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Flower power

Juultje is voor menig man de vrouw van hun dromen. Daar gooit ze zelf nu even een schepje bovenop door een hele dromerige foto op haar Instagram pagina te plaatsen. Als echt bloemenmeisje kijkt ze dromerig in de verte. Het laat maar weer eens zien dat Juultje ook een hele lieve en zachte kant heeft. Met een beetje flower power in haar haren en haar zachte witte trui krijgt Juultje een lieve uitstraling.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje in een lampjesbed

Na een lange avond stappen belandt Juultje graag aan het einde van de nacht in haar comfortabele bed. En dat ziet er ook erg comfortabel uit. En hoewel het bed versierd is met allemaal lampjes, blijft Juultje het meeste stralen van alles op de foto. In haar elegante groene jurkje, met haar wilde haren en vragende blik, lijkt ze iedereen uit te willen nodigen om naast haar te komen liggen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Winterpret met Juultje

Hoewel Juultje een overvloed heeft aan foto’s waar ze juist weinig kleren draagt, zijn de foto’s die juist het tegenovergestelde zijn daarvan, ook helemaal niet verkeerd om naar te kijken. Bijvoorbeeld deze foto van Juultje die pret heeft in de sneeuw. Omringd door een winter wonderland heeft Juultje het enorm naar haar zin, en dat straalt van de foto af. Zoals je ziet heeft Juultje een prachtige lach. Heerlijk aanstekelijk, want als je Juultje hebt zien lachen, dan ben je gelijk vrolijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje het strandmeisje

Juultje houdt van het strand. Ze komt er graag en spendeert veel tijd met haar voetjes in het zand. Daarom zijn er op haar Instagram ook veel strandfoto’s te vinden. Deze springt er wel tussenuit. In het mooie licht van de ondergaande zon, haar lange jurk wapperend in de wind en nat van het water. Het heeft al in al iets romantisch. Juultje komt graag op de mooiste plekken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!