De mooiste Instagram foto’s van Eurovisie Songfestival godin Stefania Liberakakis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel Italië de winst pakte op het Eurovisie Songfestival, was er een andere artiest die boven iedereen uit steeg. En dat is de Grieks-Nederlandse Stefania Liberakakis. Zij is de godin van het Eurovisie Songfestival!

Ze is nog maar 18 jaar en nu al de internationale hit op het Eurovisie Songfestival. Hoewel ze uitkomt voor Griekenland, is Stefania in Utrecht opgegroeid en dus een echte Nederlandse artiest. Daarom ga je de komende jaren nog veel horen van haar. Een goed moment dus om een kijkje te nemen op haar Instagram zodat je een goed beeld krijgt van dit megatalent.

Lees ook: De Nederlandse Stefania Liberakakis loopt over naar Griekenland op het Eurovisie Songfestival

Stefania’s Last Dance

Stefania haar nummer Last Dance gooide hoge ogen. Ze haalde er zelfs de finale mee bij het Eurovisie Songfestival. Nu het Songfestival voorbij is hoopt Stefania nog steeds goed te kunnen scoren met haar nummer. Ze heeft ook al truien en t-shirts met de titel van het nummer laten maken. En natuurlijk moet ze daar zelf ook even mee op de foto. Met een hand op haar hoofd, kijkend in de camera, richt ze zich tot haar fans. Het is bijna onmogelijk om niet meteen in haar ogen te verdrinken.
Volledig in stijl

Behalve verleidelijk is de Nederlands-Griekse zangeres ook nog eens erg stijlvol. Dat kan je op haar foto’s wel zien. Soms draagt ze een prachtige jurk, waarin ze gelijk klasse uitstraalt. Stefania is ook gewoon een erg stijlvolle dame. Als ze er dan ook nog eens een  intens zwoele blik bij geeft, dan smelt menig mannenhart.
De modellen look van Stefania

Behalve heel goed zingen, kan Stefania ook nog eens heel goed poseren. Dat kan je zien op onderstaande foto. Gehuld in een felrode broek en een erg strak truitje weet Stefania goed op te vallen. Al heeft ze wel een beetje een intense blik op de foto. Maar dat hoort er nu eenmaal bij.
Een kijkje backstage

Stefania heeft haar fans een goede blik achter de schermen gegeven tijdens het Eurovisie Songfestival. Op haar Instagram kreeg je telkens de laatste updates. Soms tussen de nummers door vindt ze dan ook even tijd om mooi voor de camera te poseren. Zoals hier, in haar spannende zwarte jurk.
De wilde kant van Stefania Liberakakis

Stefania houdt wel van de uitdagende pakjes. Ze neemt afscheid van haar onschuldige imago en besluit zich als een verleidster op het podium op te stellen. Deze rode jurk en gouden hakjes helpen daar erg bij. Op die manier laat Stefania een hele wilde kant van zichzelf zien die je niet meteen bij de zangeres verwacht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.