De mooiste Instagram foto’s van Barbara Sloesen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Barbara Sloesen heeft in haar leven een hoop gedaan. Zo heeft ze in meerdere films en series gespeeld. Ook is ze erg actief op social media, voornamelijk Instagram. Daar plaatst ze regelmatig mooie foto’s!

Actrice Barbara Sloesen is vooral bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarmee werd ze bij het grote publiek in een keer bekend. Maar we zijn inmiddels een aantal jaar verder, dus Barbara moet een nieuwe manier vinden om nieuwe fans binnen te slepen. En dat doet ze voornamelijk via Instagram. Daar plaatst de actrice een hoop leuke plaatjes van zichzelf. En van al haar vele foto’s, zijn dit toch echt de leukste.

Lees ook: De poezen van Barbara Sloesen

Een zwoele blik

Barbara heeft een talent voor het opzetten van een enorm zwoele blik. Met haar ogen kan ze iedere man doen smelten alsof het wax is. En dat talent zet ze maar als te graag in als ze weer eens een keer op de foto moet. Daarom hoort Barbara’s zwoele blik zeker in dit rijtje met beste foto’s thuis.

Een echt plantenmeisje

Je zou het niet verwachten, maar Barbara is een vrouw met groene vingers. En aangezien dit plantenmeisje erg van groen houdt, gaat ze er ook graag mee op de foto. Zo is ze hier te zien met een geïmproviseerde bikini van balderen. Barbara brengt zo de tropische sferen met zich mee.

De slimme kant van Barbara Sloesen

Voor de mensen die denken dat Barbara alleen maar een mooi gezichtje is, komen bedrogen uit. Ze is namelijk slim en heeft een goed gevoel voor humor. En om dat beide maar in één keer duidelijk te maken trok Barbara de meest oversized bril uit de kast die ze maar kon vinden en poseerde er mee op de foto. En zo zie je toch weer een hele andere kant van Barbara Sloesen.
Barbara als pin-up girl

Deze foto laat een hele andere kant zien van Barbara. Voor een shoot mocht ze namelijk helemaal los gaan en werd de actrice opgemaakt tot heuse pin-up girl, met bijpassend kapsel, make-up en kleding. Als een soort popje staat ze op de foto. En wat voor een foto! Barbara ziet er weer eens geweldig uit en straalt van het zelfvertrouwen. En daarom hoort deze foto toch echt thuis in het rijtje met mooiste foto’s.

Muzikale girl next door

Barbara heeft ook nog een muzikale kant die ze graag laat zien. Zo kan je haar hier zien poseren naast haar gitaar. Eigenlijk heeft ze het allemaal, humor, talent en ze ziet er ook nog eens prachtig uit. Barbara is een beetje de Girl next door waar je vroeger altijd verliefd op werd, maar nooit wat tegen durfde te zeggen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.