De mooiste foto’s van verslaggeefster Floor Bremer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Floor Bremer is een van de meest populaire politiek verslaggeefsters van Nederland. Niet heel gek, want zowel op televisie als op foto weet ze altijd goed voor de dag te komen. 

Politiek verslaggeefster Floor Bremer is vooral bekend van haar journalistieke hoogstandjes bij RTL Nieuws. Haar kritische houding en scherpe analyses maken haar een van de beste in haar vakgebied en erg geliefd bij de kijker. Wat ook meehelpt is dat Floor een lust voor het oog is. Ze is erg prettig om naar te kijken, wat vast ook helpt bij haar werk. Daarom is het eens tijd om te kijken naar de leukste en vooral mooiste foto’s van de politiek verslaggeefster.

Lees ook: 7 opmerkelijke feitjes over politiek verslaggeefster Floor Bremer

Floor geeft alles voor het laatste nieuws

Ze is oprecht een van de beste verslaggeefsters van het land en dat kan ja aan alles zien. Zo vindt Floor het geen moeite om in het holst van de nacht, in de kou en de regen, de straat op te gaan om van het laatste nieuws verslag te doen. Warm gekleed, met haar microfoon in de aanslag. Floor is overal op voorbereid. Wat een vakvrouw is het ook.

Floor op de surfplank

In haar vrije tijd is Floor veel avontuurlijker dan de meeste mensen zouden denken. Zo staat ze graag op de surfplank. Met de woeste golven achter zich poseert ze nog even voor die leuke vakantiefoto. Surfen is een redelijk zware sport, dus dat verklaart wel gelijk waarom Floor er altijd zo goed uit ziet.

De privé Instagram van Floor

Helaas heeft Floor haar Instagram profiel op privé gezet, waardoor het lastiger is om de laatste updates en leuke momenten uit haar leven mee te krijgen. Toch zijn er gelukkig nog genoeg leuke foto’s van Floor, voornamelijk tijdens haar werk. Want nogmaals, ook voor de camera weet ze uitstekend voor de dag te komen. Bijvoorbeeld tijdens de vierdaagse, waar ze verslag deed van alle wandelaars. In een leuk sportpakje met de zon in de rug stond Floor klaar om verslag te doen.

De prachtige lach van Floor Bremer

Floor heeft de neiging om altijd heel serieus voor de dag te komen, maar als ze dan een keer haar stralende lach laat zien, dan heeft dat gelijk iets bijzonders. Floors lach is aanstekelijk. Je wordt er gelijk vrolijk van als je hem ziet.

De sportieve kant van Floor

Behalve een leuk gezicht, een berg aan inhoud en een spontane persoonlijkheid, is Floor ook nog eens heel sportief. Zo liep ze tijdens het verslag van de vierdaagse, gewoon mee met de deelnemers. In sportkleding, met GoPro camera’s en microfoons mee zeulend deed ze verslag van het evenement. En altijd met een glimlach op haar gezicht.

Floor moet zich inhouden

Je kan je vast nog wel het moment herinneren dat Thierry Baudet een roast over zich heen kreeg tijdens de uitzending van Jinek. Nou, Floor was daarbij en ze moest zich behoorlijk goed inhouden om niet in de slappe lach te raken. Achteraf nam ze natuurlijk afstand van de grappen die gemaakt werden, maar 1 foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom is onderstaande foto van Floor ook een hele leuke.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.