De mooiste foto’s van Max’ zusje Victoria Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen heeft niet alleen een hartstikke mooie vriendin, hij heeft ook nog een bijzonder knap zusje!

Victoria Verstappen staat eigenlijk voornamelijk bekend als het jongere zusje van befaamd autocoureur Max. Maar terwijl Max bezig is met het behalen van het wereldkampioenschap in de Formule 1, heeft zijn zusje hele andere prioriteiten. Ze is net als de rest van de familie Verstappen een groot fan van racen, maar toch wil Victoria zich profileren als inspiratie voor jonge vrouwen. Als influencer heeft ze duizenden volgers die naar Victoria kijken ter inspiratie. Een andere focus van Victoria is haar gezin, ze is namelijk zeer recent bevallen van haar tweede kindje. Daarmee is Victoria natuurlijk hoog in the running voor de titel van knapste moeder van Nederland. Maar oordeel vooral zelf. Dit zijn Victoria haar mooiste foto’s.

Lees ook: Ook dat nog: Vriendin Max Verstappen heeft al weken ruzie met Jos Verstappen

 

Deze foto geeft een goede indruk van de blik van Victoria

Victoria heeft vele talenten, maar haar grootste talent is toch echt het opzetten van een indringende en charmante blik. Met haar knappe blauwe ogen kijkt ze je tot in het diepste van je ziel aan. Victoria heeft misschien wel de mooiste ogen onder de vrouwelijke bevolking van Nederland. Ze doet dan ook erg haar best om deze bijzondere eigenschap voor zich te laten spreken. Daarom zie je ook zo veel foto’s waarop Victoria op een en verleidelijke manier richting de lens kijkt.
De golvende blonde lokken van Victoria

Niet alleen haar ogen zijn beeldschoon, ook de blonde lokken van Victoria krijgen veel complimenten. Het jongere zusje van Max heeft gelukkig niet het ruige haar van haar broer geërfd, maar heeft prachtige blonde haren gekregen. Victoria haar kapsel heeft altijd een beetje een slag er in zitten, waardoor ze speels en spontaan over komt. Als ze er dan ook nog zo lief bij lacht, dan is het plaatje compleet.
Victoria draagt op vakantie foto een spannend jurkje

Op vakantie draagt Victoria natuurlijk niet warme broeken, maar kiest ze ervoor om een luchtig en vrolijk jurkje aan te trekken. Het gele en zomerse jurkje zorgt ervoor dat Victoria heel vrolijk en blij over komt op de foto. Het maakt van de prachtige blondine een erg leuke verschijning om naar te mogen kijken.
Victoria draagt sprookjesachtig jurkje op raam foto

In het warme zonnetje in haar open raam zit Victoria volop te genieten. En daar heeft ze alle reden toe. Victoria heeft namelijk een sprookjesachtig, roze jurkje aan waar je alleen maar vrolijk van kan worden. Het zou dus absoluut niet logisch zijn als Victoria chagrijnig in haar raamkozijn zou zitten bij het dragen van dit aantrekkelijke, maar erg lieve, jurkje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.