Zoethoudertje: de mooiste foto’s van Babette van Veen in GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Paniek! Babette van Veen staat voor een tijdelijk vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze foto’s houden je gedurende haar break een tijdje zoet…

Donkere Tijden in Meerdijk: Babette van Veen gaat Goede Tijden, Slechte Tijden eventjes verlaten. Haar soapdochter Sam, die in de Verenigde Staten woont, gaat trouwen. Hoog tijd voor Babettes personage Linda om een reis te maken. Voor hoe lang ze precies uit beeld blijft is niet bekend. Hoe overbrug je die Babette-loze dagen/weken/maanden? Met de mooiste foto’s van deze 53-jarige actrice natuurlijk!

Lees ook: Rebelse Babette van Veen is te braaf voor GTST geworden

Babette van Veen als Linda in GTST

Babette van Veen maakte in haar jonge jaren furore als Linda Alberts in Goede Tijden Slechte TijdenDe actrice speelde van 1990 tot 1998 de mooie, maar soms ook gevaarlijke blondine. De rol stond vanaf minuut één min of meer op haar lijf geschreven: Babette had naar verluid slechts twee audities nodig om de producenten van GTST te overtuigen. Geen wonder dat ze in 2015 na jarenlange afwezigheid haar comeback maakte in de soap. Binnen no-time zat iedereen weer dagelijks aan de buis gekluisterd om Babette van Veen in actie te zien. Babette was inmiddels wat ouder geworden, en was ook in de serie een tweetal kinderen rijker, maar ‘haar’ Linda was op veel vlakken nog hetzelfde gebleven: zodra ze in beeld komt, gebeurt er iets leuks! De mooiste momenten hebben we op een rijtje gezet…

Linda de verleidster

Als ‘Linda’ zien we Babette van Veen vooral een beetje als huismoeder haar dagen slijten, maar dat wil niet zeggen dat ze haar streken verloren is! Haar nieuwe man Anton wordt te pas en te onpas verrast door zijn Linda. Dit levert spetterende beelden op. Mocht je de komende tijd dus in een soort Babette-dipje komen te zitten – hopelijk trekt deze verzameling mooiste foto’s je weer uit het slop.

Babette van Veen GTST

Beste GTST-scène ooit?

Echte fans kiezen natuurlijk liever niet tussen hun favorieten. Maar onderstaande scène van Babette van Veen gaat misschien wel de boeken in als haar allerbeste GTST-moment ooit. Tegenspeler Joep Sertons boft maar met zo’n soap-echtgenote!

Babette van Veen GTST

Hittegolf in Meerdijk

Een terugkerend thema in het nieuwe soapleven van Babette van Veen is oververhitting! Haar personage kwam in de overgang terecht, waardoor ze kampte met opvliegers. Maar ook de natuur buiten hielp niet mee: tijdens de heetste zomerweken liep Linda er noodgedwongen zó bij in haar huis. Op een gegeven moment trok ze zelfs de koelkast open en ging ze op één van de schappen zitten voor wat frisse lucht. Ze blijft hardleers: na al deze ellende zocht ze ook nog ’n keer de sauna op!

Babette van Veen GTST

Babette van Veen GTST

Jonge Babette in GTST

Babette van Veen scoort sinds haar GTST-comeback als een malle, maar we mogen haar oude performances uiteraard niet vergeten! In de jaren ’90 was de blonde actrice misschien wel nóg populairder dan nu. De jonge kern van de soapserie, aangevoerd door Babette en collega’s Katja Schuurman en Guusje Nederhorst tourden in deze tijd als Linda, Roos en Jessica door Nederland met een muzikaal showtje. Het waren onvergetelijke tijden, waar we gelukkig nog hier en daar een foto van kunnen vinden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.