De mooie vakantiefoto’s van Jennifer Ewbank op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Ewbank kijkt met nostalgie terug op haar vakantie foto’s. Ze deelt de beste daarvan nog even op Instagram. 

Singer-Songwriter, zangeres en pianiste Jennifer Ewbank heeft het drukker dan ooit. Ze staat op de planken in Nederland, Japan en België. Een hele internationale carrière heeft ze opgebouwd. Al ligt die carrière het afgelopen jaar iets stiller dan gebruikelijk is. Normaliter reist deze dame dus de hele wereld over. Ook als ze op vakantie gaat. Dit jaar heeft ze besloten een jaartje thuis te blijven. Maar ter compensatie deelt ze haar leukste Instagram foto’s.

Lees ook: Bloedmooie violiste Merel Vercammen maakt gewaagde keuze

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Ewbank (@jenniferewbank)

Jennifer blikt terug op de zon

Hoewel Jennifer dit jaar dus niet naar de zon af kan reizen met haar gezin, is dat wel eens anders geweest. Normaal maakt ze altijd verre en mooie reizen, waar ze de hele dag in korte rokjes en badpakjes rond kan hangen. En omdat Jennifer dat enorm mist, en ze weet dat haar volgers dat ook doen, besluit ze om even haar mooiste foto’s van haar vakantie te delen. En zeg nou eerlijk, daar wordt je dag alleen maar mooier van toch? Met Jennifer in badpak in de volle zon, dan vergeet je heel even dat je nog steeds thuis in het benauwde Nederland zit. Jennifer verplaatst je met haar foto’s naar verre landen.

Nog meer zonnige kiekjes

Jennifer heeft alleen tijdens het zoeken naar haar leukste vakantie foto’s er een paar over het hoofd gezien. Maar dat is geen probleem, want die zijn hieronder gelukkig alsnog voor je verzamelt. Zo was de artieste erg blij met haar vakantiehuisje in Kroatië een tijd geleden. In haar verleidelijke rode jurkje kon ze toen heerlijk de hele dag aan haar zwembad zitten, genieten van het prachtige uitzicht. Jennifer weet goed haar vakanties te plannen. Een gezonde combinatie van zon, zee, strand en rust. En natuurlijk een hoop mooie en zonnige foto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Ewbank (@jenniferewbank)

Jennifer wordt nat op foto

Wist je dat Jennifer ook een van de meest grappige en spontane dames is die er rond loopt? Zo is ze altijd wel in voor een leuke actie, al helemaal als ze op vakantie is. Onderstaande foto collage bewijst dat maar weer eens. Ze springt zonder pardon met al haar spullen nog in de hand in het zwembad om die leuke foto te kunnen maken. Het is dus altijd een feestje als Jennifer er is, want dan gebeuren er de meest gekke dingen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Ewbank (@jenniferewbank)

Jennifers vakantieplannen

Dit jaar blijft Jennifer dus helaas thuis. verwacht dus geen warme foto’s in de zon met bikini. Maar dat betekent niet dat Jennifer thuis gaat zitten en het bijltje erbij neer legt. Jennifer weet altijd hoe ze het beste uit een situatie moet halen. Houd dus voorlopig goed haar Instagram in de gaten om haar doldwaze avonturen te kunnen volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.