De meest spannende foto’s uit nieuwe clip ‘Leven’ van Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja hoor, daar is hij dan. De nieuwe single van Maan de Steenwinkel, Leven, valt nu te beluisteren. Haar clip zit vol spannende momentjes. 

Maan de Steenwinkel is na een kleine afwezigheid weer helemaal terug van weggeweest. Met haar nieuwe nummer Leven laat Maan maar weer eens zien waarom ze momenteel de meest populaire artiest van Nederland is. Met haar nieuwe single stoot Maan nu al iedereen van de troon op alle hitlijsten. Elk radio station in Nederland draait het nummer ook helemaal suf. Bij het uitbrengen van een nieuw nummer hoort natuurlijk een nieuwe videoclip. Maan’s nieuwe clip is nogal bijzonder. Daar wordt ze namelijk continu van een afstandje bekeken terwijl ze in de meest spannende pakjes op de dansvloer haar ding doet.

Lees ook: Maan de Steenwinkel onthult geheim project op foto
Maan draagt leuke broekloze pakjes in nieuwe clip

Even geleden kreeg je al even een voorproefje van de soort pakjes die Maan de Steenwinkel in haar nieuwe clip zou dragen. Maar nu de videoclip uit is kan je alle outfits in volle glorie aanschouwen. En dat is best wel een feestje om mee te mogen maken. Zo heeft Maan verschillende verleidelijke kledingstukken aan, door de clip heen. En daar krijgt iedereen het natuurlijk hartstikke warm van op deze koude December dagen. Maan weet precies hoe ze zich moet kleden om het meest aantrekkelijk over te komen zonder dat het ordinair begint te worden. De prachtige blonde zangeres heeft dan ook een flinke hoeveelheid charmes over zich heen, zelfs als ze amper kleding aan het dragen is. En dat is een kwaliteit die maar weinig vrouwen hebben. Benieuwd hoeveel charmes Maan de Steenwinkel dan in zich heeft? Kijk snel de clip en kom er achter!

De wilde danspasjes van Maan de Steenwinkel

Maan haar outfits zijn op zich natuurlijk al enorm verleidelijk, maar als die nog eens gecombineerd worden met de meest spannende danspasjes, dan kan je niet anders dan genieten. Neem bijvoorbeeld even een kijkje naar de wilde bewegingen van Maan in onderstaande post. Daar wordt je zelf ook behoorlijk wild van door er naar te kijken. Dat is waarschijnlijk precies wat Maan wil. Als je haar zo ziet dansen, dan kan je gewoonweg niet stilzitten.
Maan maakt van onthulling nieuw nummer een leuk feestje

Gelukkig hoeft Maan niet in haar eentje te genieten van de release van haar nieuwe nummer. Samen met een grote groep vrienden geeft ze thuis een silent disco party. Iedereen zit met koptelefoons op te genieten van Maan haar nieuwe nummer en probeert uit alle macht de verleidelijke pasjes uit de videoclip na te doen. Meezingend op het nummer danst iedereen lekker wild op de geïmproviseerde dansvloer. Nu is elk feestje waar je Maan ziet dansen natuurlijk een leuk feestje. Toch is het met de nieuwe muziek van Maan nog net even een stukje leuker geworden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!