HAHA: De meest ongemakkelijke datingshow ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In vergelijking met onze zuiderbuurtjes zijn Nederlanders toch een beetje preuts. Dat blijkt wel in de nieuwe Vlaamse datingshow ‘Uit De Kleren’. Twee singles liggen een half uur zonder kleren bij elkaar in bed. En dat is een partij ongemakkelijk.

Het is anno 2021 nogal lastig om een date te vinden. Zelfs zonder corona ben je overgeleverd aan oppervlakkige datingapps als Tinder. Maar om jezelf nou gelijk letterlijk en figuurlijk bloot te geven gaat wel heel ver. Toch kruipen vijftig Vlaamse singles, zonder dat ze ook maar iets van elkaar weten, bij elkaar onder de lakens.

Lees ook: de vier vrouwelijke Big Brother-kandidaten

Rode oortjes

De kandidaten mogen elkaar eerst even schaamteloos uitkleden. Daarbij worden beide singles uitvoerig door de ander geïnspecteerd. Want laten we eerlijk zijn, soms is uiterlijk toch echt wel belangrijk. Daarbij scheelt het een hoop moeite. Normaal ben je toch de hele date bezig de ander in bed te praten. Die tijd ben je nu niet meer kwijt. Daarbij, wie naakt date, kan niets verstoppen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV VLAANDEREN (@tv_vlaanderen)

Toch levert het behoorlijk ongemakkelijke situaties op. Zo lijkt een van de kandidaten maar al te graag het shirt van zijn date uit te willen trekken, maar vergeet spontaan haar schoenen. Een andere kandidaat krijgt de skinny jeans, die toch net iets te skinny blijken, niet over de enkels van zijn date. Nogal gênant.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..