De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto’s. 

Iedereen vermoed het al langer, maar voetbalster Lieke Martens is dan nu ook officieel de mooiste sportvrouw van Nederland. En dat bewijs levert ze elke dag opnieuw via haar Instagram account. Daar plaatst de voetbalster continu mooie foto’s die een leuk inkijkje geven in haar leventje. En van al haar Instagram foto’s zijn dit toch echt de allerleukste.

Lees ook: Voetbalster Lieke Martens deelt intiem geluksmomentje op Instagram

FHM mooiste vrouw

Door de redactie van FHM is Lieke gekroond tot Mooiste Sportvrouw van Nederland en het is goed te zien waarom. Tijdens de fotoshoot die bij de titel hoort laat Lieke zich van haar mooiste kant zien. Het is goed te begrijpen waarom Lieke tot mooiste sportvrouw van Nederland is verkozen. Ze weet er in elke situatie, op en van het veld, er beeldig uit te zien.

Lieke met haar bekers

De mooiste sporter van Nederland heeft een grote liefde en dat is voetbal. Op Instagram pronkt ze met al haar bekers. Dat zijn haar kindjes. Het gaat zelfs zo ver dat Lieke bij haar bekers in slaap valt. Nu mag ze natuurlijk ook erg trots zijn op haar prestaties. Maar de band die Lieke met haar bekers heeft is net iets intiemer dan je zou verwachten.

Lieke op het strand

Je zou denken dat met al dat voetballen Lieke het liefste binnen zit op haar vrije dag. Maar niks is minder waar. Ze vindt het namelijk heerlijk om lekker met haar vriendinnen op het strand te zitten. Met een drankje in de hand geniet ze van het warme weer. Nu maar hopen dat ze zich goed insmeert, anders is Lieke straks zo rood als een kreeft.

De glitters van Lieke

De mooiste sportvrouw van Nederland is niet alleen maar in een trainingspak te vinden. Soms draagt ze de meest luxe jurken en pakjes. En die zitten natuurlijk onder de glitters. Lieke viel zonder al die glitters al enorm op, maar nu met haar glitterpak kan je niet meer om haar heen. Lieke straalt in haar mooie pakje. Dit zou ze veel vaker mogen dragen.
In bed met Lieke Martens

Tussen het sporten door moet je als mooiste sportvrouw van Nederland ook nog genoeg je rust pakken. Af en toe een dagje op bed liggen is dus helemaal niet erg. Lieke spendeert haar dagen in bed alleen net eventjes wat anders dan de meeste mensen. Ze trekt er namelijk een mooie jurk bij aan. Lieke maakt zo van elke dag een feest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak