De indrukwekkende, zomerse Instagram foto van zangeres Lisa Vol (OG3NE)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kan wel merken dat Lisa Vol de oudste is van de OG3NE zusjes. Ze weet zich namelijk altijd stijlvol en charmant te kleden. 

Het mag duidelijk zijn dat de oudste van de zusjes van meidengroep OG3NE, de beeldschone Lisa Vol, een van de meest mooie vrouwen op de wereld is. Maar niet alleen ziet ze er geweldig uit, ook weet  Lisa altijd te verschijnen in een outfit die past bij het moment, het weer, het seizoen of evenement waar ze zich begeeft en een outfit die haar prachtige lijf er nog honderd keer beter in uit laat komen. Deze keer is dan ook geen uitzondering. op haar Instagram pagina heeft Lisa haar nieuwste aanwinst trots gepresenteerd: Een vrolijk bloemetjesjasje die goed kleurt bij alle bloeiende bloemen en planten.

Lees ook: Is Lisa van OG3NE beter met of zonder krullen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa is een moderne hippie

Lisa is normaal gesproken de meest serieus van de drie zusjes, dus is het bijzonder om haar in zo’n vrolijke outfit te mogen aanschouwen. Wel past de stijl van de outfit, een modern jasje en donkere strakke broek, bij het serieuze karakter van de oudste van het OG3NE-nest. Met een neutraal wit topje, die haar lichaam natuurlijk prachtig accentueert, maakt Lisa de outfit af. Een beetje flower power brengt ze zo in je leven. En zeg nou eerlijk: Je wordt toch vrolijk als je deze outfit zo ziet. Lisa is daarmee wel een klein beetje een moderne hippie, met al die bloemen. Maar dat neemt de bloedmooie zangeres maar even voor lief.

Wel of geen zonnebril

Lisa had alleen de hoeveelheid zon een beetje hoger ingeschat. Maar aangezien het een redelijk bewolkte dag bleef moest de bril toch weer af. Dat was op zich niet erg, want zo kon iedereen ook goed mee genieten van Lisa haar prachtige ogen. Lisa is een soort romantische Medusa. Als je langer dan een paar seconden in haar ogen kijkt, dan wordt je spontaan verliefd op de zangeres. Ze staat zelfs in een tuin die zo uit een oud Grieks verhaal had kunnen komen. Pas dus op als je te lang met Lisa Vol omgaat. Voor je het weet ben je tot over je oren verliefd op deze prachtige blondine.

Lisa kijkt uit naar September

Het is voor de zusjes Vol momenteel even lastig, aangezien ze geen grote live concerten kunnen doen. Maar Lisa kijkt uit naar September, want dan hoopt ze samen met haar zusjes weer oud en vertrouwd op het podium te kunnen staan. Lisa heeft een prachtige stem en het zou zonde zijn om mensen te lang daarvan te onthouden. Dus September kan niet vroeg genoeg komen. op haar Instagram Story deelt Lisa haar verlangens met al haar volgers. Het is voor Lisa, en natuurlijk voor al haar fans, te hopen dat haar dromen uitkomen en dat ze in September weer de meest prachtige concerten mag geven. Tot die tijd moet Lisa haar fans maar op andere manieren blijven vermaken. Bijvoorbeeld, met haar prachtige outfits.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!