De grappigste reacties op vergeten Europa League-inschrijving Ajax-speler Haller

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ajax is zomaar vergeten hun duurste aankoop aller tijden in te schrijven voor de Europa League! Het internet wist wel raad met deze enorme blunder…

Voetbalclub Ajax beleeft niet z’n beste dag. Toen de inschrijfformulieren voor de aankomende wedstrijden in de Europa League terugkwamen, bleek de naam van recordaankoop Sébastien Haller te ontbreken. Zo’n formulier is bepalend, zeker als de fout bij de club zelf ligt. De Amsterdammers gaven toe dat er aan hun kant inderdaad iets mis is gegaan in de administratie. Of heeft Kira Winona, de woedende vriendin van ongeduldige bankzitter David Neres, het heft in eigen handen genomen?

Lees ook: Vriendin David Neres is woest op Ajax

Duurste Ajax-aankoop Haller niet in Europa League

Haller, die ruim 22 miljoen euro kostte, mag de wedstrijden dus vanaf te tribune bekijken. Het internet loopt over van het leedvermaak. De situatie rond deze administratieve fout loopt namelijk over van de ironie. De moppentrommel vult, vooral via Twitter, in een razendsnel tempo! Een kleine greep uit de grappigste reacties:

Haller blijft Home Alone tijdens EL-wedstrijden

De GGD-link omdat het kan

De woordgrap-bokaal gaat naar…

En dat bij de rijkste club van Nederland

Sébastien Haller is sowieso vrij die avond

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!