De grappigste reacties op vergeten Europa League-inschrijving Ajax-speler Haller

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ajax is zomaar vergeten hun duurste aankoop aller tijden in te schrijven voor de Europa League! Het internet wist wel raad met deze enorme blunder…

Voetbalclub Ajax beleeft niet z’n beste dag. Toen de inschrijfformulieren voor de aankomende wedstrijden in de Europa League terugkwamen, bleek de naam van recordaankoop Sébastien Haller te ontbreken. Zo’n formulier is bepalend, zeker als de fout bij de club zelf ligt. De Amsterdammers gaven toe dat er aan hun kant inderdaad iets mis is gegaan in de administratie. Of heeft Kira Winona, de woedende vriendin van ongeduldige bankzitter David Neres, het heft in eigen handen genomen?

Lees ook: Vriendin David Neres is woest op Ajax

Duurste Ajax-aankoop Haller niet in Europa League

Haller, die ruim 22 miljoen euro kostte, mag de wedstrijden dus vanaf te tribune bekijken. Het internet loopt over van het leedvermaak. De situatie rond deze administratieve fout loopt namelijk over van de ironie. De moppentrommel vult, vooral via Twitter, in een razendsnel tempo! Een kleine greep uit de grappigste reacties:

Haller blijft Home Alone tijdens EL-wedstrijden

De GGD-link omdat het kan

De woordgrap-bokaal gaat naar…

En dat bij de rijkste club van Nederland

Sébastien Haller is sowieso vrij die avond

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.