De grappigste reacties op vergeten Europa League-inschrijving Ajax-speler Haller

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ajax is zomaar vergeten hun duurste aankoop aller tijden in te schrijven voor de Europa League! Het internet wist wel raad met deze enorme blunder…

Voetbalclub Ajax beleeft niet z’n beste dag. Toen de inschrijfformulieren voor de aankomende wedstrijden in de Europa League terugkwamen, bleek de naam van recordaankoop Sébastien Haller te ontbreken. Zo’n formulier is bepalend, zeker als de fout bij de club zelf ligt. De Amsterdammers gaven toe dat er aan hun kant inderdaad iets mis is gegaan in de administratie. Of heeft Kira Winona, de woedende vriendin van ongeduldige bankzitter David Neres, het heft in eigen handen genomen?

Lees ook: Vriendin David Neres is woest op Ajax

Duurste Ajax-aankoop Haller niet in Europa League

Haller, die ruim 22 miljoen euro kostte, mag de wedstrijden dus vanaf te tribune bekijken. Het internet loopt over van het leedvermaak. De situatie rond deze administratieve fout loopt namelijk over van de ironie. De moppentrommel vult, vooral via Twitter, in een razendsnel tempo! Een kleine greep uit de grappigste reacties:

Haller blijft Home Alone tijdens EL-wedstrijden

De GGD-link omdat het kan

De woordgrap-bokaal gaat naar…

En dat bij de rijkste club van Nederland

Sébastien Haller is sowieso vrij die avond

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.